Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Retten i Aalborg

|
Nordjylland
|
Indrykket 11-05-2018

Kontorelever ved Retten i Aalborg 2018

Vil du arbejde for ret og retfærdighed
- bliv kontorelev ved Retten i Aalborg!

Retten i Aalborg søger 3 dygtige kontorelever inden for offentlig administration.

Vi søger dygtige elever, der tager ansvar for egen læring, viser gå-på-mod, og som kan arbejde både selvstændigt og sammen med andre.

Derudover regner vi med, at du er god til dansk retskrivning, er i gang med eller har bestået EUX-business eller enten har en gymnasial baggrund med suppleringsfag eller en HHX med suppleringsfag. Alternativt har du en HG2-eksamen med dansk og it på niveau C.

Skoleforløb og elevseminarer
Som elev ved en ret kommer du til at arbejde med retssager og administration. Du får en omfattende oplæring, hvor du får ansvar for dine egne selvstændige arbejdsopgaver. Du får samtidig stor kontakt til domstolenes brugere, og du får et indblik i den juridiske verden.

Uddannelsen varer som hovedregel 2 år, hvor der indgår skoleforløb på en handelsskole og årlige elevseminarer med andre elever fra domstolene. Praktik i udlandet kan også være en mulighed.

Er du fyldt 25 år, kan du eventuelt få afkortet din uddannelse, hvis du har relevant erhvervserfaring. Information herom kan du få hos handelsskolens studievejledere.

Efter din elevtid åbner uddannelsen mulighed for at gøre karriere ved blandt andre domstolene eller en anden offentlig myndighed, f.eks. hos politiet, et ministerium eller en uddannelsesinstitution.

Hvor skal du sende din ansøgning hen?
Hvis du er interesseret i at søge én af vores elevstillinger, skal du sende din ansøgning elektronisk til os. Det sker via vores rekrutteringssystem på http://www.domstol.dk/aalborg under punktet ”Job i Retten”. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside.
Udover din ansøgning skal du vedlægge cv, eventuelle udtalelser og relevante eksamenspapirer (med karakterer) m.v.

Hvornår er ansøgningsfristen?
Din ansøgning skal sendes senest mandag den 11. juni 2018. Vi forventer at holde samtaler i uge 25 og 26.

Hvornår begynder din elevuddannelse, og hvad er lønnen?
Vi forestiller os, at du begynder den 1. september 2018.

Din ansættelse og løn følger fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Pr. 1. december 2017 er lønnen på 1. elevår 13.025,33 kr. om måneden og på 2. elevår 13.718,50 kr. om måneden, hvis du er over 18 år. For voksenelever, der er fyldt 25 år ved ansættelsen, er lønnen 19.438,17 kr. om måneden under hele uddannelsen.

Da Danmarks Domstole gerne vil afspejle sammensætningen af den danske befolkning, opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Hvis du vil vide mere om Retten i Aalborg og vores elevstillinger, kan du enten søge information på vores hjemmeside http://www.domstol.dk/aalborg eller kontakte afdelingsleder Mette Kronborg Jensen på telefon 99 68 84 05.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
99688405
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-05-2018
Kviknummer:
LJA-60787073
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Mors-Thy Industrilager A/S
Thisted, Nordjylland
Frist:
26-09-2018
MADSEN VINDUER & DØRE ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.