Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nordjyllands Politi

|
Nordjylland
|
Indrykket 18-12-2017

Kontorelever

Aalborg, Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi søger kontorelever med speciale i Offentlig Administration pr. 1. september 2018.

Som kontorelev hos os vil du få en bred og alsidig uddannelse, der varer 2 år og veksler mellem praktik ved Nordjyllands Politi og teori på Aalborg Handelsskole.Den teoretiske del består af 15 ugers skoleophold, herunder en uges studietur til Bruxelles. Der er også mulighed for en kortvarig udlandspraktik.

Vi tilbyder:

- en lærerig og spændende elevuddannelse indenfor specialet Offentlig administration

- et aktivt arbejdsmiljø blandt engagerede medarbejdere, hvor vi lægger vægt på en god trivsel i dagligdagen- selvstændige arbejdsopgaver og indblik i forskellige afdelinger, f.eks. anklagemyndigheden, regnskabsafdelingen og servicecentret.Vi forventer, at du:- er fleksibel, ansvarsbevidst og har humor

- er samarbejdsvillig, engageret og serviceminded

- taler og skriver flydende dansk- er nysgerrig efter at lære nyt men samtidig afklaret med, at rutiner også er en naturlig del af hverdagen.

Adgangskrav:

- EUX (det studiekompetencegivende forløb) eller

- HG2 med adgang til kontoruddannelse med speciale Offentlig administration eller

- HTX, STX, HF suppleret med et 10 ugers grundforløb på handelsskolen eller

- HHX suppleret med et 5 ugers grundforløb på handelsskolen

- Alle ansøgere på 25 år og derover skal medsende en uddannelsesplan. Denne kan rekvireres ved henvendelse til den lokale handelsskole.

Er du i tvivl, om du opfylder kravene, kan du kontakte din lokale handelsskole og høre mere.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/Stat samt OAO-S-fællesoverenskomst.Dit arbejdssted bliver Nordjyllands Politi med adresse på Jyllandsgade 27, Aalborg.Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan blive sikkerhedsgodkendt.Din arbejdstid er 37 timer om ugen.

Kontakt og ansøgning

Vedlæg en kopi af dit adgangsgivende eksamensbevis.Hvis du endnu ikke har afsluttet din eksamen, skal du vedhæfte standpunktskarakter (eller tilmelding til forløb) og oplyse, hvornår du forventer at afslutte din eksamen.Uden dokumentation bliver ansøgningen ikke vurderet, og der gives afslag.

Du er velkommen til at kontakte elevansvarlig Karin Birk på telefon 7258 1340, hvis du har brug for yderligere oplysninger - dog ikke i uge 51. Når du ansøger om en stilling ved politiet opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger ved politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet for hver ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge, uanset køn, alder, race, religion og etnisk baggrund.

Sådan udvælger vi:
Et antal ansøgere vil blive indkaldt til en indledende runde, hvor du får 5-7 minutter til at fortælle om dig selv. Herefter udtages et mindre antal til en personlig ansættelsessamtale.Præsentationsrunde foregår i uge 5 og ansættelsessamtaler i uge 6.

 

Lidt om os

Nordjyllands Politi er landets næststørste kreds og dækker 9 kommuner fra Frederikshavn i nord til Mariagerfjord i syd. Vi er ca. 830 ansatte i Nordjyllands Politi; hovedstationen er placeret i Aalborg og de 3 lokalstationer er fordelt i Frederikshavn, Hjørring og Hobro.Som en del af Dansk Politi er vi en politisk styret organisation, der løbende tilpasser sig det omgivende samfunds krav og forventninger.Vi ønsker kontinuerligt at udvikle vores kerneopgaver, som er at skabe tryghed for befolkningen og forebygge og bekæmpe kriminalitet.Nordjyllands Politi er en spændende og pulserende arbejdsplads, hvor medarbejdernes trivsel og jobtilfredshed prioriteres højt. Vi arbejder for en professionel, helhedsorienteret og fremadrettet opgaveløsning, som kan understøtte vores vision om at være den mest trygge politikreds at virke, bo og færdes i.Du kan læse mere om Nordjyllands Politi på http://www.politi.dk/Nordjylland.

Kontakt
Kontaktperson
Karin Birk
Tlf:
72581340
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-12-2017
Kviknummer:
LJA-53220108
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Aalborg Studenterkursus
Aalborg, Nordjylland
Frist:
07-06-2018
HE-VA ApS
Morsø, Nordjylland
Frist:
15-06-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.