Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mekoprint A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 21-02-2018

Konstruktør med lyst til kundekontakt

Konstruktør med lyst til kundekontakt

Udvikling - Konstruktion - Produktion

Til vores tekniske afdeling søger vi en metalfaglig uddannet medarbejder med en baggrund som maskinarbejder, værktøjsmager eller værktøjskonstruktør, der har lyst til i tæt samarbejde med vores kunder at udvikle nye løsninger indenfor finmekaniske metalløsninger.

Jobbeskrivelse:
Til vores udviklingsafdeling søger vi en dygtig og motiveret kollega, der sammen med de øvrige ansatte i teamet selvstændigt vil få opgaver indenfor konstruktion af kundespecifikke metalprodukter.

Vi agerer ofte som kundens forlængede arm indenfor konstruktion- og udvikling. Du vil således have direkte og selvstændigt kontakt til udviklere indenfor en række forskellige brancher.

Efter grundig oplæring vil der således være tale om et meget selvstændigt job, hvor man er med i hele udviklingsforløbet fra idékoncept, fremstilling af prototyper og nulserier samt overdragelse til produktion.

Du vil således have en bred berøringsflade såvel eksternt som internt i organisationen.
Udviklingsforløbene for opgaverne er meget forskellige afhængigt af kompleksiteten og færdiggørelsesgraden af kundens design og kan have en varighed fra få uger til mange måneder.

Du vil være den koordinerende og opfølgende person, der sikrer kundens forventninger afstemmes med vores muligheder.

Nysgerrighed og drive:
Den ideelle kandidat har en faglig baggrund sandsynligvis kombineret med en teoretisk baggrund evt. som værktøjskonstruktør, teknolog eller ingeniør.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med konstruktion af kundespecifikke løsninger og erfaring med 3D CAD-systemer fra en konstruktionsafdeling.

Men der er flere mulige indgange til stillingen og du skal ikke holde dig tilbage for at sende en ansøgning, hvis du har mod på nye udfordringer og er den rette kandidat til jobbet.

Som person er du positiv og uformel og kan lide nye udfordrende opgaver, hvor du og sammen med teamet finder vejen til løsninger på de mange spændende opgaver. 

Vi tilbyder:
Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en flad organisation med en uhøjtidelig tone, et godt humør og hvor fokus er på effektivitet, trivsel og fælles målsætninger. Du har mulighed for at få endog meget stor indflydelse på din egen hverdag med fokus på, at vi i fællesskab skaber de gode løsninger. 

Vi er i en rigtig god udvikling med mange nye spændende kunder og projekter og en etablering af virksomheden som en førende leverandør af finmekaniske metalkomponenter.

Løn og ansættelsesvilkår aftales individuelt og på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Ansøgning:
Ansøgning med CV og relevante referencer skal være os i hænde senest d. 03.04.18 og vi forventer at afholde samtaler løbende derefter.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte vores udviklingsansvarlige Bjørn M. Krogh på tlf. +45 81106334 eller på mail bmk@mekoprint.dk alternativt Division Director Benny Albrektsen +4525590820 eller på mail bal@mekoprint.dk.

MEKOPRINT A/S
Mekoprint A/S er en familieejet virksomhed, der siden begyndelsen i 1954 har udviklet sig fra en grafisk virksomhed og metalskiltefabrik til i dag at være en højteknologisk, dynamisk og fleksibel virksomhed med et meget bredt produktprogram og med et stort potentiale for yderligere vækst. 

I alle årene har et innovativt samarbejde med kunderne været i fokus, og sådan vil det fortsat være. Ambitionerne er høje, og der er en tro på, at medarbejderne gennem nysgerrighed og målrettethed skal være med til at præge udviklingen og skabe fremtiden.

Se mere på www.mekoprint.dk.

Kontakt
Kontaktperson
Heidi Kohsel
Tlf:
99365600
Adresse
9530 Støvring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-02-2018
Kviknummer:
LJA-56609045
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Industri & Håndværk
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Siemens
Aalborg, Nordjylland
Frist:
09-08-2018
EXO ARNVIND
Aalborg, Nordjylland
Frist:
21-08-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.