Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MARKMAN TELEMARKETING A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-08-2017

Kompetent mødebooker til markman telemarketing

markman telemarketing i Aalborg er i en rivende udvikling og derfor søger vi 2 nye kollegaer til vores B2B callcenter afdeling. Som mødebooker kommer du til at arbejde for nogle af Danmarks mest toneangivende erhvervsvirksomheder og hjælpe dem med deres opsøgende salgsindsats på det danske marked.


Som mødebooker er telefonen dit vigtigste redskab og dagen går med at kontakte beslutningstagere med det formål, at booke et møde med dem samt skabe leads, indhente markedsdata og opdatere kundeinformationer. Hos os tænker vi i markedsdata, pipe-opbygning og kvalitet i udringningen.


Mange af vores kunder beskæftiger sig med produkter og budskaber målrettet forretningsprocesser og IT systemer, hvorfor en god portion forretningsforståelse og gerne erhvervserfaring er en klar fordel for at få succes i jobbet.


Du har et stort personligt drive, en kæmpe gennemslagskraft og er god til at kommunikerer og skabe dialog med andre mennesker. Du er resultatsøgende og tager gerne selv styringen, når en opgave skal løses. Du er direkte, positiv og entuastisk.


Vi tilbyder et job i en virksomhed i udvikling, branchens bedste ledergruppe og et hav af glade, kompetente og imødekommende kollegaer. Vi tilbyder både fuldtids- og deltidsstillinger og arbejdstiden ligger i dagtimerne, da vi kun ringer ud på B2B området.


Hvis du ønsker at vide mere om stillingen, kan du ringe til Telemarketingchef Helle Lykke Olsen på 25207555 og ønsker du at søge stillingen, skal du sende en mail med dit CV og et par ord om dig selv til hlo@markmantelemarketing.dk


Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt
Kontaktperson
Helle Lykke Olsen
Tlf:
70206510
Adresse
9200 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-08-2017
Kviknummer:
LJA-48376283
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Media
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Aalborg Kommune
Aalborg, Nordjylland
Frist:
24-12-2017
PostNord
Nordjylland
Frist:
24-12-2017
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.