Gem annonce

MARTEC

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-02-2018

Kommunikations- og Marketingmedarbejder til MARTEC

MARTEC søger en kommunikations- og marketingsmedarbejder til at udvikle, koordinere og gennemføre vores mange forskellige profilerings-, markedsførings- og rekrutteringsaktiviteter. Du udvider vores nuværende team inden for kommunikation og marketing for at styrke MARTEC’s samlede profilering, rekruttering og markedsføring.

Hvis du er en energisk, iderig person med masser af gå-på-mod og evne til at styre egen og andres tid - samt har en bred værktøjskasse inden for kommunikation og design – så er du den person vi søger!

Hvordan bliver din arbejdsdag?
Der vil være fart over feltet fra dag ét. Både internt og eksternt vil mange personer trække i dig for at få sat gang i aktiviteter og kampagner. På en helt almindelig dag, skal du fx udtænke strategi for markedsføringen af en ny uddannelse, holde Facebook-siden opdateret, planlægge et kommende åbent hus, planlægge og gennemføre rekrutteringskampagner. Du vil få godt brug for din telefon/mail, men lige så ofte skal du tage den personlige kontakt, for at motivere og skabe engagement hos fx vores frivillige studieambassadører eller blandt dine kolleger. Og så har du naturligvis også overskud til selv at være en god kollega.

Om stillingen
Der er tale om et udfordrende job med stort ansvar og frihed under ansvar, hvor du vil få brug for alle dine kompetencer indenfor markedsføring, kommunikation, design, PR og projektledelse. Du skal have lyst til at arbejde selvstændigt - men du får samtidig et tæt samarbejde med både studerende, kollegaer og ledelse - og så skal du også tage initiativ til at danne eksterne relationer med virksomheder, skoler og samarbejdspartnere. Et stærkt personligt drive vil være afgørende, når du skal brande og profilere skolen over for vores mange interessenter. Du skal være selvstarter og motiveres af dine resultater.   

Du vil få (med)ansvar for:

 • Branding, markedsføring og rekruttering til alle MARTECs uddannelser og kurser
 • Design og udarbejdelse af alle slags brochurer, foldere, annoncer og digitalt markedsføringsmateriale
 • Åbent hus, studiepraktik, messer og mange andre arrangementer
 • PR- og pressekontakt i samarbejde med ledelsen
 • Drift af hjemmesider, sociale medier, biograf– og radiospots og udvikling af nye kanaler
 • Drift af studieambassadørkorps og kontakt til eksterne ambassadører/samarbejdspartnere


Kvalifikationer

 • Du er uddannet kandidat inden for kommunikation/marketing eller lignende
 • Du har et skarpt øje for godt design på marketingmaterialer og online – og du anvender med glæde programmer som Adobe InDesign og Photoshop i dit daglige arbejde
 • Erfaring med markedsføring via hjemmeside og særligt sociale medier er et must
 • Du er praktisk, hurtig på tasterne og velformuleret, også gerne på engelsk
 • Stærke koordineringsevner og personlig effektivitet er en kæmpe fordel
 • Erfaring fra reklamebranche kan evt. være en fordel

Ansættelsesforhold
Der er tale om en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse snarest efter aftale.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og eksempler på markedsføringsmaterialer hurtigst muligt til martec@martec.dk og senest d. 1. marts 2018.  Angiv “Ansøgning kommunikation og marketing” i emnefeltet. Vi holder løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet. For yderligere oplysninger kontakt venligst direktør Pia Ankerstjerne, tlf. 4093 0441.

Om MARTEC
MARTEC er et maritimt og polyteknisk uddannelsescenter, som udbyder uddannelserne til maskinmester, skibsmaskinist, skibsassistent, kyst-, sætte- og fiskeskipper, skibsfører og HF Søfart. MARTEC administrerer også Skoleskibet DANMARK og driver en omfattende kursusvirksomhed med fokus på certifikatgivende kurser til personale i den maritime sektor, offshore- og vindenergisektoren samt teknik – og energisektoren. MARTEC er i rivende udvikling og har en ambitiøs dagsorden. Vi ønsker den allerbedste kvalitet, i det vi gør og tilstræber tilfredse medarbejdere, studerende, kursister og samarbejdspartnere.

Mere info på http://www.martec.dk / http://www.facebook.com/martecdk / https://www.linkedin.com/company/martec-frederikshavn

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
Pia Ankerstjerne
Tlf:
96208888
Adresse
9900 Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-02-2018
Kviknummer:
LJA-56023972
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Marketing
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Gem annonce
Lignende job
FOLKEKIRKENS NØDHJÆLP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
23-03-2018
JKS a/s, Hirtshals
Hjørring, Nordjylland
Frist:
28-02-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.