Gem annonce

Australian Barbecue ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 13-07-2018

Kok søges til frokostordninger

Vi søger en dygtig, kreativ og arbejdsom kok til vores firma, frokosten.nu. Du vil blive beskæftiget med tilberedning, forberedelse, menuplanlægning, bagning, daglig rengøring og meget mere. Det kan også være du kommer til at levere en gang imellem og måske skal du anrette hos en af vores store kunder. Det er meget vigtigt, at du er stabil, kreativ og ikke bange for at gå foran, så vi også fremadrettet kan levere byens bedste frokostordning. Du vil blive ansat i et team af dygtige og engagerede medarbejdere der altid er villige til at yde den ekstra indsats. Vi har rigtigt travlt, så du skal kunne arbejde hurtigt og under pres, men der er også altid plads til den sjove kommentar. Vi forventer at du har flere års erfaring fra frokostordninger eller kantine og at du er vant til at tage et ansvar. Arbejdstiden aftales nærmere, men det vil foregå i dagtimerne på hverdage. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning kun pr. mail til job-aalborg@australian.dk. Skriv venligst kok i emnefeltet.

frokosten.nu leverer frokostordninger i Aalborg-området. Vi er en af de førende aktører på området og vi oplever en stadig fremgang i antal daglige kuverter. Derfor søger vi endnu en kollega til vores team.

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
Anders Thode
Tlf:
70107017
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-07-2018
Kviknummer:
LJA-63330795
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Hotel og restauration
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Gem annonce
Lignende job
HOTEL THINGGAARD ApS
Thisted, Nordjylland
Frist:
26-08-2018
Montra Hotel Hanstholm
Thisted, Nordjylland
Frist:
31-08-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.