Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Casa Blanca Blokhus

|
Nordjylland
|
Indrykket 02-03-2018

Kok

Kan du lave sund, spændende og ernæringsrigtig mad, som er veltilberedt, og stimulerer sanserne med både duft og smag? Og har du gode samarbejdsevner, er stabil og fleksibel? Er du god til at arbejde under pres, er du smilende og imødekommende overfor andre? Så læs mere her!

Kok søges til Restaurant Casa Blanca i Blokhus.

Vi søger  kok til vores a la carte/buffet restaurant, du skal indgå i et ungt team, som har til opgave at få vores gæster til at hygge sig med god mad og vin.  Vi lægger vægt på følgende kvalifikationer:  Du har erfaring med a la carte/Buffet fra tidligere jobs. Du indgår godt i et team og kan samtidigt lide at arbejde selvstændigt. Du er smilende og udadvendt. Du er seriøs med dit arbejde og prioriterer dette højt. Du er kritisk mht. til dit arbejde og stiller krav til dig selv og dine kolleger. Du har en stor grad af ansvarsfølelse og selvstændighed  Du er selvstartende og har en god situationsfornemmelse  Du er positiv, moden og arbejder engageret Du kan arbejde under pres.

Stillingen er til sæsonen 2018.

Kontakt
Kontaktperson
Casa Blanca
Tlf:
98446810
Adresse
9492 Blokhus
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-03-2018
Kviknummer:
LJA-57127987
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Hotel og restauration
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
NORDJYSKE Medier
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-08-2018
NORDJYSKE Medier
Aalborg, Nordjylland
Frist:
16-08-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.