Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ranum Efterskole College

|
Nordjylland
|
Indrykket 06-08-2018

Kok eller Cater til eftermiddags- og aftenteam

Vi søger en kok, skibskok eller cater med erfaring til at indgå i vores eftermiddags- og aftenteam fra kl. 14-21 typisk mandag til torsdag, plus ca. 2-3 weekenddage om måneden.

Vi har et stort og nymoderniseret køkken, og opgaven består i tilberedning af varm aftensmad til ca. 430 elever mellem 14-18 år + personale. Vi har landets højeste kostbudget pr. elev/dag, og lægger vægt på, at elevernes kost er veltilberedt og varieret. Eleverne kommer hovedsageligt fra Danmark, men vi har også elever fra mere end 20 forskellige lande. Det er derfor vigtigt, at du kan og er indstillet på at tale engelsk.

Vi lægger vægt på at køkkenets indkøb og produktion er så bæredygtigt og forsøger at købe ind lokalt efter årstiden. Vi tilstræber at købe økologisk i det omfang det er muligt. Udover dagens menu tilberedes også mad til vegetarer, veganere, allergikere mv.

Maden tilberedes typisk sammen med et elevkøkkenhold, som også deltager i afrydning og opvask mv. Det er derfor meget vigtigt, at du er god til at motivere, skabe god stemning, lære fra dig og klar på at være med til at gøre måltidet og arbejdet med eleverne til en positiv og udviklende oplevelse.

Ranum Efterskole College er en fri og uafhængig efterskole. Vi har en international profil og rejser en del med eleverne i op til 4 uger af skoleåret, hvor der også vil være mulighed for at rejse sammen med elever og lærere. Vi holder de danske traditioner og højtider i hævd, men ser også ud i verden og eksperimentere med mad og kulturoplevelser fra hele verden.

Du er velkommen til at ringe og høre nærmere om jobbet og til at aftale tid for et besøg. 

Kontakt
Kontaktperson
Olav Storm Johannsen
Tlf:
96664400
Adresse
9681 Ranum
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-08-2018
Kviknummer:
LJA-64160676
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Hotel og restauration
Lignende job
Nordisk Erhvervs Partner
Hjørring, Nordjylland
Frist:
17-11-2018
DAMGAARD OLESEN INVEST ApS
Nordjylland
Frist:
17-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.