Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rold Storkro I/S v/Jørgen Pedersen/Lars Kæp Jensen

|
Nordjylland
|
Indrykket 13-06-2018

Køkkenchef på Rold StorKro

Rold StorKro ligger i kanten af Rold Skov og tæt på Rebild Bakker, 25 km. syd for Aalborg. Vi er en privat ejet virksomhed med samme ejer siden 1970.

Vi har en stor selskabsforretning, mange ferie- og weekendgæster, en del kurser & konferencer og et stigende antal a la carte gæster. Ligeledes har vi året rundt en del special arrangementer, som Vin & Vildt, Winemakers Dinner, Skaldyrsaften, Spansk aften, kokketræf mv. Vi har åbent 365 dage om året for morgenmad, frokost og middag.

I køkkenet er der, foruden fire elever, to smørrebrødsjomfruer, to kokke og en souschef. Der i samarbejde med med køkkenchefen tilbereder i alt ca. 50.000 måltider om året.

Vi forventer en kreativ og sprudlende person, der kan føre nogle af vores traditioner videre, men også tilføre os noget nyt og spændende. Her er gode muligheder for at udfolde sig og bidrage til fornyelser og et fortsat velrenommeret køkken med dit personlige præg. At lave tingene fra bunden af gode råvarer er en selvfølge. Vi har travlt, så vi forventer dine hænder sidder rigtigt og du ikke er bange for at tage fat.

 Vi foretager samtaler løbende, så send gerne din ansøgning og CV med det samme til info@rold.dk, att. Direktør Jørgen Pedersen, der også kan kontaktes på tlf. 98 375100 for uddybende spørgsmål.

Tiltrædelse 1. august eller efter nærmere aftale.

Kontakt
Kontaktperson
Jørgen Pedersen
Tlf:
98375100
Adresse
9520 Skørping
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-06-2018
Kviknummer:
LJA-62322698
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Hotel og restauration
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Powerby ApS
Mariagerfjord, Nordjylland
Frist:
31-10-2018
AM Aalborg
Aalborg, Nordjylland
Frist:
31-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.