Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FREJLEV MENIGHEDSRÅD

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-08-2017

Kirkesanger til Frejlev kirke

Kirkesanger


Frejlev Kirke, Sønderholm-Frejlev Pastorat, søger pr. pr. 01.10.2017 en dygtig og engageret kirkesanger.


Stillingen er på 8 timer pr. uge. Men der vil blive mulighed for at øge den, hvis ansøgeren måtte ønske det og kan honorere de krav og forventninger, der er til at varetage ekstra opgaver som babysalmesang, korledelse samt ekstra hjælp ifm. afviklingen af spaghettigudstjenester og lign. Fra sommeren 2018 vil arbejdsfeltet endvidere og forventeligt kunne udvides yderligere med minikonfirmandundervisning.


Kirkesangerens primære arbejdsopgave bliver at medvirke ved alle gudstjenester, kirkelige handlinger og andre kirkelige aktiviteter. Vi ser også gerne, at vores brug af solosang ved såvel de almindelige som de særlige gudstjenester (f.eks. musikgudstjenester) vil kunne opretholdes.


Frejlev Sogn har et meget tæt samarbejde med Sønderholm Sogn, og Sønderholm-Frejlev pastorat består af ca. 5.000 indbyggere. Antallet af ansatte i de to sogne inkl. 2 præster udgør tilsammen 11-12 pers. I det tætte daglige arbejde har vi en åben og let omgangstone. Vi tilstræber en god atmosfære og lægger vægt på et godt kollegialt samspil, hvor de enkeltes faggrænser selvfølgelig respekteres, men hvor vi også gensidigt hjælper hinanden med stort og småt.


Vi lægger vægt på følgende kvalifikationer:


En god sangstemme, der har styrke og klang til at lede menighedens sang.


Erfaring fra lignende stilling


Kendskab til folkekirkens arbejde og virke


Stor faglig bredde klassisk som rytmisk


Interesse for og erfaring med solooptræden


Fleksibilitet og selvstændighed


Der er pligt til at gøre tjeneste ved andre ansættelsesmyndigheder i pastoratet i overensstemmelse med samarbejdsaftale indgået med Sønderholm sogn.


Ansættelse sker ved Frejlev Sogns Menighedsråd beliggende Verdisvej 4, Frejlev, 9200 Aalborg SV.


Ansættelse af en kirkesanger er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10-Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kirkemusikere. Aftalerne kan ses på http://www.folkekirkenspersonale.dk.


Årslønnen aftales indenfor intervallet 266.427 kr. – 389.393 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 273.258 kr. Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 20.536,18 kr.(nutidskroner).


Løn samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk. Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Dansk Kirkemusiker Forening.


Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til organist Margit Mühlbach på tlf. 2240 5614 eller til kontaktperson Helle Bang på 8330fortrolig@sogn.dk. Ansøgningen med relevante bilag sendes pr. mail til 8330fortrolig@sogn.dk og skal være menighedsrådet i hænde senest den 21.08.2017.


Ansættelsessamtaler forventes at finde sted tirsdag og onsdag i uge 34.


Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer.

Kontakt
Kontaktperson
Margit Mühlbach
Tlf:
22405614
Adresse
9200 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-08-2017
Kviknummer:
LJA-48376292
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Kunst, kultur og sport
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Aalborg Kommune
Aalborg, Nordjylland
Frist:
24-12-2017
PostNord
Nordjylland
Frist:
24-12-2017
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.