Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

NØRRE-TRANDERS MENIGHEDSRÅD

|
Nordjylland
|
Indrykket 29-06-2018

Kirkekoordinator med kordegneopgaver

  

Nørre Tranders sogn i Aalborg tilbyder attraktiv stilling med tiltrædelse 1. september 2018 eller efter aftale.

 

Stillingen

Vi søger en kirkekoordinator, der kan varetage det overordnede ansvar for kirkekontorets drift. Herunder bl. a. administrative opgaver for menighedsråd og præster, og koordination af kirkelige aktiviteter og PR-indsatser. Desuden personregistrering og kirketjeneste i tæt og konstruktivt samarbejde med sognets kordegn.

Vi lægger vægt på, at kirkekoordinatoren bidrager med gode administrative procedurer og en serviceminded betjening af sognets beboere i en atmosfære præget af engagement og nærvær.

For den rigtige ansøger er der mulighed for selv at præge stillingen. Vi opfordrer derfor ansøgere til at byde ind på arbejdsområder, som de i særlig grad har interesse og relevante forudsætninger for at varetage.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med arbejde hver anden weekend og en aften om måneden samt en fast ugentlig fridag.

 

Kordegnen

Vi forventer ansøgere med følgende kvalifikationer:

  • Har kendskab til folkekirken og erfaring med personregistrering
  • Har administrativ uddannelse og erfaring, og gerne gode IT-kompetencer
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Kan holde hovedet koldt og prioritere opgaverne, når der er travlhed
  • Er imødekommende, udadvendt og serviceminded
  • Giver borgeren en kompetent service med myndighed og respekt
  • Har gode samarbejdsevner, er fleksibel og giver gerne andre en hjælpende hånd
  • Kan bidrage til et positivt arbejdsmiljø med både humor og alvor

 

Arbejdspladsen

Vi tilbyder en god arbejdsplads med kompetente, engagerede og ansvarsbevidste kollegaer. Foruden kirkekoordinatoren er der ansat 3 præster, 1 kordegn, 2 organister, 2 kirketjenere, 1 kirke- og kulturmedarbejder, 1 informationsmedarbejder og 3 kirkegårdsmedarbejdere. Kirkekontoret er placeret i Nørre Tranders kirkecenter, hvor der også er kontorer for præster og øvrige ansatte, samt undervisnings- og mødelokaler. Kirkekontoret varetager personregistrering for tre sogne.

 

Sognet

Nørre Tranders sogn har ca. 13.000 indbyggere, hvoraf ca. 8.500 er medlemmer af folkekirken.

Det er et travlt sogn med en mangfoldig befolkningssammensætning både socialt, etnisk og kulturelt. Sognet har en bred folkekirkelig orientering, og kirkegangen er jævn.

 

Nørre Tranders kirke, der er beliggende i tidligere landsby tæt på Aalborg, er en middelalderkirke med 210 siddepladser. Der er mange kirkelige aktiviteter i både kirke og kirkecenter.

 

Menighedsrådets 13 valgte medlemmer bidrager aktivt til rådets opgaver og sognets trivsel. Rådet har ingen politisk/kirkepolitiske retning. Rådets vision er, at Nørre Tranders kirke vil være en nærværende, åben og synlig aktør i sognet, med respekt for både tradition og fornyelse, og med fokus på kvalitet i det kirkelige arbejde i lokalområdet.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker ved Nørre Tranders sogns menighedsråd med tiltrædelse 1. september 2018 eller efter aftale.

 

Der er pligt til at gøre tjeneste ved andre ansættelsesmyndigheder i overensstemmelse med de aftaler menighedsrådet indgår/har indgået med andre ansættelsesmyndigheder.

 

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 og organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kordegne. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

 

Nuværende tjenestemandsansatte kordegne har ret til at bevare deres tjenesmandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

 

Stillingen er indplaceret i løngruppe 2. Årslønnen aftales indenfor intervallet 277.257 kr. – 367.366 kr. (nutidskroner) med fikspunkt på 291.121 kr. (nutidskroner). Pension på 18%. Der ydes et årligt rådighedstillæg på 32.894 kr. (nutidskroner). Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kordegneforening.

 

Der er 3 måneders prøvetid.

 

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til formand/kontaktperson Ingelise Pedersen på tlf. 98 15 33 44/20 92 31 87 eller formanden@nrtranders.dk

 

Ansøgning med relevante bilag samlet i et dokument sendes på mail til 8371fortrolig@sogn.dk

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest mandag 16. juli 2018 kl. 12.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted mandag 23. juli 2018.

Menighedsrådet forbeholder sig ret til at indhente referencer.

 

 

 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
98153344
Adresse
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-06-2018
Kviknummer:
LJA-62849580
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
3
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-11-2018
Salling Group
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.