Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rebild Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 07-06-2018

Kan du bringe kontanthjælpsmodtagere tættere på arbejdsmarkedet?

Vi søger en dygtig og erfaren kollega til en fast fuldtidsstilling. Stillingen ønskes snarest muligt. Herudover er vi på udkig efter en medarbejder til en længerevarende projektansættelse, idet vi i forbindelse med projekt ”flere skal med” har valgt at investere i kontanthjælpsområdet.

Drømmer du om at bruge din arbejdsmarkedsrettede faglighed som socialrådgiver eller socialformidler, og har du erfaring med borgere på kontanthjælp? Vil du have indflydelse på dit arbejde og være i en organisation, som tror på at inddragelse skaber gode løsninger? Drømmer du om en værdibaseret tilgang, hvor der vægtes balance mellem udfordringer og opgaver? Vil du udvikle dig i en organisation, der vægter faglige, såvel som personlige udviklingsmuligheder og værdsætter dygtige medarbejdere?

Hvis du herudover kan nikke ja til samtidig at kunne arbejde systematisk med sagsbehandling og virksomhedsrettet arbejde i et miljø med højt til loftet og gode kollegaer? Så er det nu du har muligheden for at blive en del af et stærkt team, for hvem holdånd og resultater går hånd i hånd.

I kontanthjælpsgruppen er vi et team bestående af seks beskæftigelsesrådgivere, en jobformidler og to projektmedarbejdere. Stillingen er som beskæftigelsesrådgiver for Job- og aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere samt ressourceforløb med mulighed for indflydelse på specifikt valg af målgruppe. Hovedopgaven er, at bringe borgerne tættere på arbejdsmarkedet og i samarbejde med vores virksomheder at skabe en platform, der muliggør tilbagevenden til arbejdsmarkedet i størst mulig grad.

Hvis du vægter en tydelig retning med klare mål i dit arbejde, kan lide at have medindflydelse og blive inddraget i opgaveløsningen, skal du læse videre. Ønsker du samtidig tillidsfulde kolleger og ledere, der tager ansvar og altid har fokus på at skabe den bedst mulige opgaveløsning samt de bedst mulige resultater i tæt samarbejde med vores borgere og virksomheder, så er det dig vi leder efter.

Vi er en organisation, hvor der er kort vej fra ide til handling – hvorfor vi vægter ”at gøre det der virker”!

Vi forventer, at du:

 • har relevant uddannelse samt erfaring med en beskæftigelsesrettet indsats
 • kan motivere borgerne mod realistiske jobønsker
 • har en god social forståelse, empati og fokus på empowerment
 • kan arbejde systematisk og resultatorienteret
 • har vinderinstinkt og formår at skabe progression i indsatsen
 • er en holdspiller med humor og godt humør

Vi tilbyder
 • ansættelse i Aktiv Indsats; en enhed, som består af 24 kompetente og engagerede medarbejdere
 • kollegial sparring fra: erfarne kolleger, fagkonsulenter, psykologer og leder
 • fast supervision
 • høj grad af mulighed for indflydelse på eget arbejde
 • mulighed for at være del af et visionært jobcenter, hvor der er plads til at tænke kreativt indenfor lovens rammer og ud fra mantraet ”vi gør det, der virker”
 • mulighed for uddannelse og løbende kompetenceløft
 • god løn
 • en arbejdsplads med højt til loftet og plads til mangfoldighed

Din kommende arbejdsplads
Jobcenter Rebild arbejder med et stærk job- og virksomhedsfokus, og vores målsætning er gennem en målrettet indsats at hjælpe så mange ledige borgere som muligt til selvforsørgelse ved målrettet at anvende relevante værktøjer, som den jobrettede samtale, træningsbaner, opkvalificering, virksomhedspraktik og løntilskud.

Jobcenteret er centralt beliggende i Støvring tæt på motorvej, tog- og bus station. Der er kantine på arbejdspladsen, en aktiv personaleforening og fleksibel arbejdstid med mulighed for faste hjemmearbejdsdage.

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Fagkonsulent Nancy Søndergaard på telefon 99 88 88 31 eller Funktionsleder Christian Konge på telefon 99 88 88 27.

Løn efter gældende overenskomst med mulighed for funktions- og kvalifikationstillæg.

Ansøgningsfrist er fredag den 15. juni 2018, kl. 09.00.

Samtaler forventes afholdt mandag den 18. juni over middag.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse
9530 Støvring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-06-2018
Kviknummer:
LJA-62128848
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialvæsen
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Powerby ApS
Mariagerfjord, Nordjylland
Frist:
31-10-2018
AM Aalborg
Aalborg, Nordjylland
Frist:
31-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.