Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aalborg Universitet

|
Nordjylland
|
Indrykket 12-08-2017

Jurist til Kontraktenheden, AC fuldmægtig

Har du erfaring med juridisk rådgivning og service? Trives du med en hverdag med fart på? Kan du se dig selv som en del af et juridisk team i en politisk styret organisation? Da en af vore kollegaer skal allokeres til andre opgaver i det kommende års tid, søger Kontraktenheden en dygtig og serviceminded jurist til et spændende vikariat på fuld tid (37 timer/ugen), fortrinsvist til udarbejdelse og forhandling af forskningssamarbejdsaftaler med eksterne samarbejdspartnere. Vikariatet er ledig til besættelse snarest muligt og vil derefter vare i 12 måneder.

Stillingsbeskrivelse
Stillingen er tilknyttet Kontraktenheden, som servicerer alle universitetets fakulteter, institutter og fagmiljøer i Aalborg, København og Esbjerg.

Kontraktenheden håndterer årligt cirka 1200 aftaler relateret forskning, der gennemføres i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, som led i universitetets vidensamarbejde. Aftalerne indgås typisk med virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder. Virksomhederne spænder fra de små lokale virksomheder til store, internationale koncerner.

I stillingen som jurist ved Kontraktenheden vil du dagligt være i kontakt med mange forskellige faggrupper og indgå i mange forskelligartede forhandlinger og relationer. Du vil få en stor kontaktflade, internt såvel som eksternt, hvilket gør, at dine samarbejdsevner vægter lige så højt som dine juridiske kompetencer.

Du vil indgå i et team med ni jurister og en sekretær. Vi er et team med et godt fællesskab, hvor høj
faglig standard og tilfredshed hos vore brugere og samarbejdspartnere vægtes højt. Vi har fokus på at levere god og effektiv service i en hverdag hvor der skal foretages prioriteringer løbende.

Arbejdsformen er baseret på, at man servicerer bestemte institutter og har selvstændigt ansvar for egne sager, i et miljø med en høj grad af sparring mellem kolleger. Vi lægger vægt på at have et miljø, som er åbent, fleksibelt og uformelt og samtidig er professionelt og fagligt. Vi forestiller os, at du er en positiv, engageret og åben person med stærke samarbejdsevner. Du er god til at håndtere afbrydelser og kan sidde i et åbent kontorlandskab. Du har lyst til at tilegne dig ny viden og evner at omsætte den til praksis i forhold til konkrete arbejdsopgaver.

Primære arbejdsopgaver

 • Forhandle og udarbejde aftaler relateret til forskning og øvrige aftaler i relation til universitetets vidensamarbejde, herunder forskningssamarbejdsaftaler, konsulentaftaler, hemmeligholdelsesaftaler mv.
 • Rådgive om og formidle komplekse juridiske problemstillinger til forskellige faggrupper, herunder vedr. immaterialret, moms, forvaltningsret mv.
 • Andre forskelligartede juridiske opgaver, som i øvrigt knytter sig til teamets arbejde.

Hvem er du?
 • Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur.
 • Du har gerne 3 - 4 års relevant erhvervserfaring
 • Du har gerne erfaring fra politisk styret organisation
 • Du er udadvendt, har god situationsfornemmelse og kan altid se en sag fra flere vinkler
 • Du har fokus på helhedsløsninger
 • Du har gode sociale og kommunikative evner
 • Du har gode formuleringsevner, mundtligt såvel som skriftligt på både dansk og engelsk
 • Du har humor og værdsætter en uhøjtidelig omgangstone.

Vi tilbyder
 • Et spændende job, der aldrig bliver kedeligt
 • Et job med en bred kontaktflade internt såvel som eksternt
 • Gode kolleger i et professionelt team, hvor samarbejde og sparring er centralt
 • Et godt og dynamisk arbejdsmiljø
 • Frihed under ansvar og udfordrende opgaver, hvor du kan gøre en forskel

Hvem er vi?
Kontraktenheden er en del af AAU Innovation, der er en stabsenhed under rektor. AAU Innovation ledes af Innovationsdirektøren og har ca. 60 medarbejdere fordelt på 6 afdelinger med hver sin områdeleder. Foruden samarbejde med de andre enheder i AAU Innovation, arbejder Kontraktenheden tæt sammen med universitetets fakultetskontorer, institutter, de faglige miljøer og universitetets øvrige administration.

Vi tilbyder rammer, der muliggør ”det hele liv”. Det vil bl.a. sige fleksibel arbejdstid, frihed under ansvar og forståelse for forskellighed i arbejdsmæssige prioriteringer og ambitioner. Til gengæld er det også nødvendigt, at du er fleksibel i forhold til perioder med stor arbejdsbelastning.

Interesseret? Se hvem vi er på www.kontraktenheden.aau.dk.

For flere oplysninger er du velkommen til at kontakte områdeleder Nina Schjoldager, 9940 9901, ns@adm.aau.dk eller chefkonsulent Per Marc Pedersen, 9940 9907, pmp@adm.aau.dk.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i Staten. Der ydes rådighedstillæg til stillingen. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

Stillingsnummer
925116

Ansøgningsfrist
01/09/2017

Kontakt
Kontaktperson
Nina Schjoldager
Tlf:
-
Adresse
9220 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-08-2017
Kviknummer:
LJA-48466009
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Jura og retsvæsen
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Boligforeningen Fredensbo
Brønderslev, Nordjylland
Frist:
04-12-2017
Circle K
Nordjylland
Frist:
30-11-2017
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
30-11-2017
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
22-11-2017
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.