Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Geodatastyrelsen Aalborg

Geodatastyrelsen Aalborg

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-11-2017

Jurist

Alsidig Jurist til Geodatastyrelsen

Vi søger en bredt funderet jurist, der bl.a. kan løse generelle juridiske opgaver.

Stillingen er organisatorisk placeret i Ejendomme og Jura, hvor vores team af jurister løser lovgivningsopgaver og generelle juridiske opgaver for hele styrelsen.

Dine arbejdsopgaver:

  • Være juridisk sparringspartner om juridiske emner som aktindsigt, datasikkerhed, kontrakter og udbud, f.eks. sikre at styrelsen overholder reglerne på området.
  • Behandle ad hoc juridiske spørgsmål for styrelsen, bl.a. i relation til myndighedsopgaverne vedrørende søopmåling og søkortlægning samt ejendomsregistreringen.
  • Bistå med juridisk sparring og selvstændig løsning af opgaver i relation til udstyknings- og landinspektørloven, bl.a. ajourføring og administration af lov og bekendtgørelser.

Du skal yde juridisk bistand og vejledning af direktion, chefer og medarbejdere, og vil således få en bred kontaktflade i hele organisationen og være et juridisk omdrejningspunkt for mange opgaver.

Om dig:
Vi forventer, at du er jurist og at du

  • Vil være juridisk sparringspartner i forbindelse med udbud og kontraktindgåelse.
  • Har lyst til at arbejde med de forskellige juridiske problemstillinger, der opstår i en styrelse som Geodatastyrelsen, bl.a. i forhold til offentlighedsloven og forvaltningsloven.
  • Hurtigt kan sætte dig ind i nye juridiske områder og er god til at beskrive og forklare komplicerede juridiske problemstillinger.
  • Kan indgå i dialog med faglige områder og evner at sætte dig ind i de forretningsmæssige behov, der ligger til grund for områdernes behov for juridisk bistand.
  • Kan lide at samarbejde på tværs af organisationen og med flere forskellige faggrupper.

Du forventes at arbejde selvstændigt samtidigt med at du vil indgå i et team med områdets øvrige jurister og en række andre fagmedarbejdere, som du kan sparre med om opgaverne.

Herudover ser vi gerne, at du kender til digital forvaltning i praksis.

Vi tilbyder:
Der er tale om en spændende og udviklende stilling med gode muligheder for kompetenceudvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Energi, Forsynings og Klimaministeriet med tilhørende institutioner.

Spørgsmål:
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef Jess Svendsen på tlf. 7254 5626 eller jurist Lisa Hyttel Mathiesen på tlf. 7254 5080.

Ansøgningsfrist:
Send din ansøgning vedlagt CV, kopi af eksamensbevis og evt. andre bilag (pdf format), så vi har den senest onsdag den 22. november 2017, kl. 8.00

Vi forventer at afholde jobsamtaler i uge 48.

Geodatastyrelsen er den del af Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet og er myndighed for ejendomsregistrering i Danmark og søkortlægning i Danmark, Grønland og Færøerne.

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Læs mere på www.gst.dk og følg os på: https://www.linkedin.com/company/geodatastyrelsen-Aalborg

Kontakt
Kontaktperson
Jess Svendsen
Tlf:
7254 5626
Web:
Adresse
Lindholm Brygge 31
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-11-2017
Udløber:
22-11-2017
Kviknummer:
LJA-51020651
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Jura og retsvæsen
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Vikarboxen ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
19-10-2018
Vikarboxen ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
16-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.