Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

16. kontor

|
Nordjylland
|
Indrykket 01-11-2017

Juridiske sagsbehandlere til nyt kontor i Aalborg

Mere end 300 jurister samarbejder i Skatteankestyrelsen om juridisk klagebehandling for at sikre retssikkerheden og styrke tilliden til skattesystemet. Vi behandler sager af stor samfundsmæssig betydning, som alle har konsekvenser for den enkelte virksomhed og borger. Derfor vil vi være Danmarks bedste klagemyndighed, og som en del af vores fortsatte vækst etablerer vi endnu et kontor i Aalborg, hvor du kan være med til at bygge et stærkt fagligt miljø op.     
 
Kontorerne i Aalborg vil primært skulle behandle klagesager inden for ejendomsvurderingsområdet, og 16. kontor bliver ikke en undtagelse. Som ny juridisk sagsbehandler hos os kommer du således til at arbejde med konkrete klager over SKATs afgørelser.   
 
Få styrket dit juridiske håndværk    
Vi skal have etableret vores næste kontor i Aalborg, og det får du som ny medarbejder en naturlig rolle i. Du bliver sammen med andre nye medarbejdere og enkelte erfarne kolleger en del af et hold, hvor faglighed er i fokus. Som sagsbehandler hos os får du nemlig selvstændige opgaver og mulighed for at fordybe dig i sagsbehandlingen. Det betyder, at du får ansvar for at sikre oplysning af sager, udarbejde udkast til afgørelser og eventuelt afholde møde med klager. Alt dette danner basis for den rette afgørelse enten i Landsskatteretten eller i et ankenævn.      
 
Du får mulighed for at blive specialist inden for et særligt juridisk fagområde samtidigt med, at du videreudvikler dine kompetencer inden for den juridiske metode. Dit arbejde, der foregår i tæt samspil med kolleger og personaleleder, har desuden en afgørende betydning, fordi det er med til at sikre retssikkerhed og styrke tilliden til skattesystemet.   
 
Skatteankestyrelsen er en af Danmarks største juridiske arbejdspladser     
I Skatteankestyrelsen lægger vi vægt på, at vi er fagligt dygtige og udviser kvalitet i opgaveløsningen. Det er dog ikke nok for os at have juridisk faglighed. Vi skal også bruge vores faglighed i forhold til styrelsens drift og udvikling. Vi ser nemlig, at høj kvalitet i opgaveløsningen hænger tæt sammen med fx effektiv arbejdstilrettelæggelse, gode relationer og forståelse for klagerens situation.    
 
Vi tilbyder dig i øvrigt:   
 
    •      samarbejde med mere end 300 skarpe jurister uden spidse albuer     
    •      selvstændigt ansvar for sagsbehandling – i tæt sparring med gode kolleger   
    •      sager som har store konsekvenser for den enkelte   
    •      stort fokus på faglighed og et grundigt oplæringsforløb   
 
Skatteankestyrelsens unikke opgave i Danmark indebærer, at vi sætter den juridiske metode i centrum både ved oplæring af nyansatte, men også ved løbende udvikling af vores kompetencer. Vi kan derfor garantere, at uanset hvilken faglig ballast du kommer med, så bliver du endnu dygtigere til juridisk metode og sagsbehandling. Du bliver på den måde bedre til at gennemskue, hvad der er op og ned i en sag, og hvem der har ret, og du bliver garant for retssikkerhed på skatteområdet.      
 
Din profil   
Du er uddannet cand.jur., cand.merc.jur. eller skatterevisor. Du kan være nyuddannet eller have erfaring, og ansættelse kan ske som enten fuldmægtig eller som konsulent. Uanset hvad forventer vi, at du har interesse for skatte- og forvaltningsret.     
 
Samtidig forventer vi, at du er skriftligt velformuleret og indstillet på at indgå i et målfokuseret fagfællesskab, der samarbejder med fokus på både produktion og kvalitet. Du skal evne at praktisere din juridiske faglighed, dele viden, kommunikere klart og samarbejde.   
 
Du må også meget gerne være interesseret i at være med til at bygge den nye lokation i Aalborg op.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Løn- og ansættelsesvilkår følger statens overenskomster.    
 
Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Skatteankestyrelsen på vores kommende lokation i Aalborg.      
 
Ansøgningsproces og tiltrædelse  
Du kan søge vores stillinger via nedenstående link, hvor du uploader ansøgning, CV, uddannelsesbeviser, karakterblade og eventuelt øvrige relevante dokumenter.      
 
Der er ansøgningsfrist onsdag den 15. november 2017 kl. 12.00 med henblik på tiltrædelse den 1. februar 2018. Vær opmærksom på, at vi holder ansættelsessamtale i uge 48.     
 
Alle interesserede uanset alder, køn eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge en stilling.    
 
Yderligere oplysninger  
Læs mere om Skatteankestyrelsen og om vores rekrutteringsproces på vores hjemmeside.    
 
Har du spørgsmål i forbindelse med denne stilling, kan du kontakte HR-partner Helen P. Storm på hps@sanst.dk eller 33 76 25 25.    
 
Skatteankestyrelsen er sekretariat for Landsskatteretten og skatte-, vurderings- og motorankenævnene. Samtlige administrative klager i sager om skat, moms, told, afgifter, vurdering af fast ejendom og en række andre sagstyper på skatteområdet bliver forberedt i Skatteankestyrelsen.     
 
Vi er pt. 450 medarbejdere fordelt på kontorer i Haderslev, Silkeborg og København. 

Kontakt
Kontaktperson
Helen Panduro Storm
Tlf:
33762525
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-11-2017
Kviknummer:
LJA-50696828
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Aalborg Kommune
Nordjylland
Frist:
10-04-2018
Dansk Supermarked
Hjørring, Nordjylland
Frist:
22-04-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.