Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sekretariat

|
Nordjylland
|
Indrykket 17-05-2018

Jurastuderende til Aalborg Service A/S

Studerer du jura eller erhvervsjura på 4. eller 5. semester– og brænder du for at kunne udnytte din juridiske teori og viden, så er du måske vores nye studentermedhjælper.
 
Hvem er vi
Aalborg Service A/S varetager de fælles administrative opgaver for Aalborg Vandkoncern, Aalborg Energikoncern samt Aalborg Renovation og har særligt fokus på at skabe synergi og stordriftsfordele på tværs af organisationen.
 
Stillingen
Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du skal være indstillet på at arbejde med mange forskellige mennesker og forskelligartede juridiske opgaver.
 
Du kommer til at indgå i et juridisk team, der bl.a. arbejder med juridisk opdatering af organisation og virksomheder, herunder spørgsmål vedrørende:

  • Miljøret, forvaltningsret, kommunalret og aktindsigt
  • Obligationsret, selskabsret, kontraktret, forsyningsret og udbudsret
I jobbet kommer du bl.a. til at arbejde med formidling af ny lovgivning og juridiske nyhedsbreve i organisationen, ligesom du vil komme til at bistå med udarbejdelse af notater om afgrænsede problemstillinger og lignende opgaver.

Arbejdstiden er 10 timer ugentligt. Arbejdsopgaverne og dermed timer pr. uge kan variere og aftales løbende, men vi forventer, at hovedvægten af timerne ligger inden for åbningstiden, som er mandag-fredag 8-15, torsdag 8-17.
 
Organisationen
Vores overordnede formål er at fremme grøn omstilling, og vi har som overordnet mission at skabe tryghed og bæredygtighed for kommende generationer.
 
Aalborg Service A/S er et selskab i udvikling og arbejdsdagene i Sekretariat er præget af travlhed og faglige udfordringer. Vi arbejder i et åbent miljø med en uhøjtidelig omgangstone, hvor godt humør, omsorg for kolleger og videndeling er i højsædet. Trivsel og arbejdsglæde er fundamentale arbejdsvilkår, ligesom vi lægger vægt på, at vores ydelser leveres med høj kvalitet og faglighed med samtidig fokus på produktivitet og medarbejder- og kundetilfredshed.
 
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst.
 
For yderligere oplysninger kan du kontakte teamkoordinator Sanne Odgaard tlf. 25 19 94 80 . Du kan læse mere om Aalborg Service A/S, Aalborg Vandkoncern og Aalborg Energikoncern på http://www.aalborgforsyning.dk.
 
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Her vedhæfter du ansøgning, CV og evt. andre relevante bilag.
 
Ansøgningsfrist den 25. maj 2018. Der holdes ansættelsessamtaler den 31. maj 2018.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=3aa9f421)

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
99319480
Adresse
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-05-2018
Kviknummer:
LJA-61133702
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Kontor og administration
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
22-10-2018
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
01-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.