Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aalborg Universitet

|
Nordjylland
|
Indrykket 07-07-2017

IT-Services søger systemadministrator til Windows

IT Service på AAU søger pr. 1.9.2017 eller snarest herefter en dygtig systemadministrator til Windows teamet i afdelingen Infrastruktur. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Stillingsbeskrivelse
Windows teamet har ansvaret for alle Windows baserede systemer, herunder MS SQL, Active Directory, Exchange, Office 365 og Microsoft Cloud integration og mange specifikke applikationer for vores forskere, studerende og administrative kolleger.

Vi søger en ny kollega der har kendskab og erfaring med

 • PowerShell
 • SharePointDet vil være en fordel med erfaring inden for teamets øvrige ansvarsområde.

Infrastruktur har i år sat fokus på automatisering med en række spændende projekter og vi forventer at du bliver dybt involveret i automatisering af de mange systemer teamet er ansvarlig for.

Dine arbejdsopgaver
 • Dine arbejdsopgaver vil ligge inden for teamet ansvarsområder, hvor du skal være med til
 • Implementering, drift og dokumentation af systemer, der understøtter AAU’s IT services.
 • Automatisering og dokumentation af services således, at Service Desk kan håndtere service requests og fejl i videst mulig omfang.
 • Håndtering af eskalerede service requests og fejl.
 • Indgå i beredskab
 • Deltage i teknologiudvikling i samarbejde med rekvirent, projektleder og arkitekt
 • Følge med i den teknologiske udvikling
 • Sikre at implementering af løsninger overholder vedtagne politikker og retningslinjer
 • Planlægge og gennemføre systemændringer i service vinduer.

Kvalifikationer
Først og fremmest har du en god generel teknisk forståelse og indsigt i it-systemer, gerne med en længere videregående uddannelse inden for it som baggrund. Du har gode samarbejdsevner og erfaring fra en større it-organisation og ITIL er en fordel. Vi opfordrer også nyuddannede til at søge idet vi lægger vægt på evnen og lysten til at tilegne sig den fornødne viden og omsætte det til resultater.

Du kan arbejde struktureret med både implementering og fejlsøgning. Fejl på vores systemer kan påvirke over 20.000 brugere og vi forventer derfor at du tager test alvorligt som en del af deployment processen ved både nye installationer og opgraderinger. Ligeledes benytter du scripting i fx PowerShell eller Python til automatisering for at undgå fejl og sikre at vi kan håndtere store og komplekse installationer.

Om os
Vi elsker computere, bits og bytes og har et rigtigt godt miljø, hvor vi arbejder tæt sammen med vores kolleger i afdelings øvrige teams, support teams, samt vores arkitekter og tekniske projektledere.

Vi arbejder efter ITIL Best Practice og tonen er uformel og med et smil på læben. Der er rum og plads til at arbejde sammen med kolleger og til at gøre en forskel individuelt. Vi følger med i den teknologiske udvikling og har gode muligheder for kompetenceudvikling.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til teamleder for Windows team Peter Hjorth tlf. 99409301 / 93562314 eller på mail phj@its.aau.dk.Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår iht. LC/CO10-fællesoverenskomsten, organisationsaftale for IT-medarbejdere (PROSA) i Statens tjeneste eller overenskomst for akademikere i Staten. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

Stillingsnummer
919142

Ansøgningsfrist
Sun Aug 13 00:00:00 CEST 2017

Kontakt
Kontaktperson
Peter Hjorth
Tlf:
-
Adresse
9220 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-07-2017
Kviknummer:
LJA-47535341
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Asgaard Recruitment
Aalborg, Nordjylland
Frist:
13-12-2017
Xterna A/S
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-12-2017
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
30-11-2017
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.