Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ISS Facility Services A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 18-12-2017

ISS søger mobil, løsningsorienteret og selvkørende elektriker

Teknisk vedligeholdelse & fejlafhjælpning   
Trives du godt i et arbejde, hvor du uddelegeres ansvar? Drives du af at løse tiltider komplicerede opgaver og er du god til at arbejde selvstændigt? Så er nedenstående job helt sikkert noget for dig.
 
I jobbet som tekniker refererer du til Property Manageren fra ISS Teknik Vest. Du bliver samtidig en del af ISS’ landsdækkende tekniske afdeling der har tilhørsforhold i Århus, hvor du, i tæt samarbejde med de øvrige tværfaglige kollegaer ude hos kunden, løser driftens tekniske specialistopgaver. Ved specialistopgaver, kan der endvidere trækkes på ISS’ tekniske bagland af andre driftsteknikere og installatører, som servicerer et bredt udvalg af erhvervskunder i Jylland og på Fyn. Det forventes, at teknikere med relevante kompetencer, skal kunne indgå i en vagtordning for ’24/7-tilkald’.  
 
Dit primære ansvarsområde er, at udføre ad hoc-opgaver, samt planlagt vedligehold hos kunder, hvor der kræves fagkompentencer eller certificering for at løse opgaven. Hvis du ikke kan løse opgaven, så er det dit ansvar, at sikre, at opgaven bliver videregivet til en anden specialist og løst i henhold til aftalen med kunden.  
 
ISS er i tæt kontakt med vores kunder, og du indgår i et tværfagligt team af kollegaer, der har til opgave at løse alle former for Facility Management-opgaver - både planlagte og pludseligt opståede. Jobbet er meget afvekslende med mange forskellige service- og vedligeholdelsesopgaver indenfor bygningsporteføljen. Dine succeskriterier er glade og tilfredse kunder, samt at tage fat i opgaven og få den løst. Den perfekte kandidat bor i Aalborgområdet, da arbejdsopgaverne hovedsagelig vil være i Nordjylland.   
 
Faglig stærk og serviceminded - med et godt praktisk håndelag  
Den rette kandidat opfylder følgende:  

  • Kunne tale og skrive dansk.   
  • Have kørekort til personbil og skal kunne håndtere mails og information på smartphone.  
  • Har kendskab til MS Office-pakken.   
  • Er positiv, uhøjtidelig, og har gode samarbejdsevner – også i pressede situationer.  
  • Selvstændig og fleksibel og ikke bange for at tage ansvar, hvor du også evner at sige fra hvis opgaven bliver for stor.   
  • Er struktureret med et godt overblik og kan dokumentere de løste opgaver til vores SKS kvalitetssystem.   
ISS er en servicevirksomhed, og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel for vores kunder. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen.      
Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling, og som har fokus på mennesket.      
 
Ansøgning    
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link inden d. 19. januar 2018. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst: Markild Bakkegaard Iversen på tlf. 418 6 78 44  
 
Bliv en del af en anerkendt virksomhed      
ISS har for femte år i træk modtaget den højeste anerkendelse inden for outsourcing fra International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Vi vægter vores medarbejdere højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Samtidig vandt vi i 2016 CSR People Prize, som uddeles til virksomheder, der via konkrete initiativer har vist, at deres sociale ansvar er forankret både i ledelsens visioner og i dagligdagen.    

Kontakt
Kontaktperson
Markild Bakkegaard Iversen
Tlf:
41867844
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-12-2017
Kviknummer:
LJA-53220111
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Industri & Håndværk
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Aalborg Studenterkursus
Aalborg, Nordjylland
Frist:
07-06-2018
HE-VA ApS
Morsø, Nordjylland
Frist:
15-06-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.