Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Region Nordjylland

Region Nordjylland

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-08-2017

Introduktionslægestilling ved Nuklearmedicinsk Afdeling

En 1-årig introduktionsstilling (nr. 8001-14-61-i-02) indenfor specialet Klinisk fysiologi og nuklearmedicin er ledig til besættelse pr. 1. oktober 2017 eller efter aftale.
 
Vi tilbyder en vagtfri stilling, hvor du i et inspirerende tværfagligt miljø hvor du vil få en bred introduktion til alle aspekter af specialets hovedopgaver (diagnostik, behandling, uddannelse og forskning).
 
Klinisk fysiologi og nuklearmedicin ved Aalborg Universitetshospital byder således på gode personlige udviklingsmuligheder i et positivt arbejdsklima, hvilket til stadighed afspejler sig i medarbejdertilfredshedsundersøgelserne.
 
Vi har en meget aktiv, velfungerende og dynamisk Forskningsenhed under ledelse af Specialets kliniske professor, og der er god mulighed for forskning og projekter med et tæt samarbejde med mange andre specialer. Afhængig af ønsker og kvalifikationer er der mulighed for støtte til ph.d.-studium bl.a. med fleksible arbejdstider og mulighed for kombinationsstillinger.
 
Uddannelsesmæssigt har vi et rigtigt godt læringsmiljø med et tæt tværfagligt samarbejde, og en god supervision fra speciallægerne, hvilket også fremgår af inspektorrapporterne.
 
Kunne du tænke dig at høre mere om specialet er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig overlæge Henrik Bertelsen på tlf. 97665506 eller hcb@rn.dk.

Kontakt
Kontaktperson
Henrik Christian Bertelsen 
Tlf:
97665506
Adresse
Aalborg Universitetshospital, Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg
Danmark
Arbejdssted
Aalborg Universitetshospital
Afdeling
Ambulatorium for Nuklearmedicin
Praktisk information
Oprettet:
08-08-2017
Ansøgningsfrist:
22. august 2017
Tiltrædelse:
1. oktober 2017
Kviknummer:
LJA-48367076
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialvæsen,
Sundhed,
Pleje og omsorg,
Offentlig
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Asgaard Recruitment
Aalborg, Nordjylland
Frist:
13-12-2017
Xterna A/S
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-12-2017
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.