Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hosta Industries A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 06-08-2018

Internal Sales Support

Har du erfaring med ordre- og tilbudsgivning, og er du skarp inden for ERP-systemer, så er du måske vores nye kollega i salgsafdelingen. Du bliver en del af et velfungerende team, som sikrer ordre- og tilbudshåndtering med fokus på kvalitet, leveringssikkerhed og et højt serviceniveau til vores kunder. Som Internal Sales Support er din primære opgave at udarbejde tilbud og varetage ordrebehandling, hvor du afklarer kundens behov og sikrer det rette produktionsgrundlag. Du vil have løbende dialog med kunderne og sikre, at den daglige samhandel forløber planmæssigt.

Løsningsorienteret med stærk systemforståelse
Har du erfaring med ordre- og tilbudsgivning, og er du skarp inden for ERP-systemer, så er du måske vores nye kollega i salgsafdelingen.  Med reference til salgschefen bliver du en del af et velfungerende team, som sikrer ordre- og tilbudshåndtering med fokus på kvalitet, leveringssikkerhed og et højt serviceniveau til vores kunder.

Som Internal Sales Support er din primære opgave at udarbejde tilbud og varetage ordrebehandling, hvor du afklarer kundens behov og sikrer det rette produktionsgrundlag. Du vil have løbende dialog med kunderne og sikre, at den daglige samhandel forløber planmæssigt. I dit arbejde får du desuden et tæt samarbejde med eksternt salg, teknisk afdeling, logistik og indkøb.

Dine opgaver er desuden:

  • Udarbejde kalkulationer og vedligeholde disse
  • Samarbejde med teknisk afdeling omkring komplekse/tekniske tilbud og ordrer
  • Ajourføre data i ERP- og CRM-system
  • Sikre overholdelse af betjeningskonceptets tider herunder ensartet behandling og struktureret opfølgning
  • Opfølgning på samhandel med kunden. Herunder udarbejde og opdatere prislister til aftalegrundlag, sikre at ramme-/lageraftaler vedligeholdes og der sættes produktioner i gang, efterkalkulation på ordrer og varer ved opdatering af prisaftaler mv.
  • Opfølgning på tilbud, kundesamarbejde og kundetilfredshed

Positiv og samarbejdsorienteret
Du har tidligere arbejdet med ordrebehandling og brugt ERP systemer som dit væsentligste arbejdsredskab – gerne Microsoft Dynamics Navision. Du er vant til at behandle ordrer og udarbejde tilbud, hvor man skal forstå og forholde sig til kundernes krav og dokumentation.

Brancheerfaring er en fordel – ikke et krav – men vi ser gerne, at du har forståelse for tegningslæsning samt en grundlæggende indsigt i materialer og processer inden for pladebearbejdning.

Du har flair for it og en god datadisciplin, ligesom du har gode kommunikative evner såvel mundtligt som skriftligt. I jobbet kommer du til at arbejde med MS Office, Microsoft Dynamics Navision, CRM samt processpecifikke programmer såsom BySoft.

Du er et ordensmenneske, som arbejder struktureret med sans for detaljen – uden at miste overblikket. Som person er du energisk og arbejdsom og sætter en ære i at få løst og leveret på teamets opgaver. Du tager stort ansvar for dine opgaver og vil gøre dit for at sikre virksomhedens fokus på kvalitet og leveringssikkerhed.
Dit gode humør og positive livssyn er med til at sikre et godt og konstruktivt samarbejde med både kunder og andre funktioner i virksomheden. Du vægter fleksibilitet og samarbejde og gør altid dit ypperste for at finde en løsning sammen med kunden.

Del af solid og udviklingsorienteret virksomhed
Vi tilbyder en stilling i en kvalitetsbevidst virksomhed med kort vej fra tanke til handling og en positiv og uformel kultur, hvor det gode kollegaskab vægtes højt. Du bliver en del af en salgsafdeling i udvikling, hvor man prioriterer frihed under ansvar og gerne udvikler på sine medarbejdere.

Sådan ansøger du

Du skal sende din ansøgning via linket i annoncen. Ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål til stillingen bedes du kontakte HR Manager Anja Klitgaard-Hermansen på akh@hosta.dk eller tlf. +45 81 10 05 65.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
81100565
Adresse
9320 Hjallerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-08-2018
Kviknummer:
LJA-64160698
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Detail- og engroshandel
Lignende job
Nordisk Erhvervs Partner
Hjørring, Nordjylland
Frist:
17-11-2018
DAMGAARD OLESEN INVEST ApS
Nordjylland
Frist:
17-11-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Brønderslev, Nordjylland
Frist: 
30-11-2018
Brønderslev, Nordjylland
Frist: 
30-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.