Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HANDELSSELSKABET BLEVA AALBORG A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 20-07-2018

Intern ''multi-sælger''

Bleva A/S er en familieejet virksomhed fra 1976, med en målsætning om at forbedre effektiviteten og arbejdsmiljøet på danske arbejdspladser igennem et produktsortiment af ergonomiske produkter såsom transportkasser, løfteudstyr, arbejdsborde osv.

Vi søger en engageret intern salgskonsulent, der finder glæde i at yde en fantastisk kundeservice. Det er vigtigt, at du kan skabe tillidsfulde relationer til kunder såvel som distributører og forstår at sætte kundens behov i centrum og finde den rigtige kundeløsning. Det kræver overblik i sortimentet og evnen til at tænke både kreativt og i løsninger.

Du får ansvaret for:
• Internt salg via telefon og mail
• Ordremodtagelse og indtastningsarbejde samt reklamationsbehandling
• Telefonisk support
• Rådgivning og vejledning om produkter og løsninger

Derudover vil der være fokus på at udvikle salget – primært i Danmark, hvor der vil være et samarbejde med virksomhedens kørende sælger.

Din baggrund
Du motiveres af at blive en del af en mindre virksomhed med et stort potentiale. Du er udadvendt og trives i en til tider hektisk hverdag. Du skal have et veludviklet servicegen, have let til smil og trives godt i mødet med kunden - både på telefon og mail. Du formår at tilegne dig teknisk viden og videreformidle den til kunden på en nem og forståelig måde. Samtidig er du god til IT og er en stærk kommunikatør både i skrift og tale.

Dagligdagen
Vi er en mindre virksomhed med flere fokusområder og arbejdet kan derfor variere en del. Du vil indgå i et lille team hvor vi understøtter hinanden. Tonen er uformel, og hvor der er plads til et grin trods en hektisk hverdag.


Ansøgning og spørgsmål
Vi indkalder løbende til samtaler. Kontakt Lars Holmberg, på 98 11 12 11 for yderligere oplysninger om stillingen eller besøg http://www.bleva.dk ;

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 13/8
Arbejdssted: Bøgildsmindevej 29, 9400 Nørresundby

 

Kontakt
Kontaktperson
Lars Holmberg
Tlf:
98111211
Adresse
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-07-2018
Kviknummer:
LJA-63565992
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Detail- og engroshandel,
Marketing
Lignende job
THOMAS NIELSEN & SØN LENDUM A/S
Hjørring, Nordjylland
Frist:
27-11-2018
THOMAS NIELSEN & SØN LENDUM A/S
Hjørring, Nordjylland
Frist:
27-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.