Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Aalborg Universitet

Aalborg Universitet

|
Nordjylland
|
Indrykket 05-10-2017

Innovationsdirektør

Visionær innovationsdirektør

Er det essentielt for dig at bidrage til løsningen af de store, aktuelle vækstudfordringer, som samfundet står overfor? Har du de ledelseskompetencer, der skal til for at stå i spidsen for innovations- og forskningsområdet på Aalborg Universitet (AAU)? Og vil du medvirke til at øge samarbejdet mellem forskere, studerende, virksomheder og myndigheder, der skaber forskningsresultater, viden og produkter, der forandrer verden?

Stillingsbeskrivelse

AAU søger en visionær innovationsdirektør til at stå i spidsen for realiseringen af universitetets ambition om at fremme entreprenørskab, at styrke samarbejdet med offentlige og private virksomheder samt fortsat at være erhvervslivets foretrukne universitet.

Den ideelle kandidat har god erfaring med innovations- og forskningsområdet og har stor forståelse for universitetsmiljøet.

Vedkommende kan komme såvel fra det private erhvervsliv som fra den offentlige sektor. Kandidaten er en inspirerende, proaktiv og gennemslagskraftig, erfaren leder, der kan være den samlende figur i arbejdet med at fokusere og intensivere vidensamarbejdet.

Detaljeret stillingsbeskrivelse, herunder information om ansøgningsproces, kan rekvireres ved henvendelse til sanaz.ehsani@odgersberndtson.dk

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Odgers Berndtsons Partner Eva Zeuthen Bentsen på telefon 33 14 36 36 eller ezb@obgcph.dk eller til Rektor Per Michael Johansen på telefon 99 40 95 01 eller pmj@adm.aau.dk

Løn og ansættelsesvilkår


Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC, Protokollat om ansatte i stillinger klassificeret i lr. 35-42, i en stilling klassificeret i LR37. Ansættelse sker på åremål i 6 år med mulighed for forlængelse i op til 3 år. Der ydes følgelig åremålstillæg. Der er desuden mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.


Stillingsnummer
934444

 
Ansøgningsfrist
6. november 2017Kontakt
Kontaktperson
Eva Zeuthen Bentsen
Tlf:
3314 3636
Web:
Adresse
Fredrik Bajers Vej 5
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-10-2017
Udløber:
06-11-2017
Kviknummer:
LJA-49922701
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og udvikling,
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-07-2018
Siemens
Aalborg, Nordjylland
Frist:
09-08-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.