Gem annonce

Rebild Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-05-2018

Inklusionspædagog til Skørping Skole

Vi ønsker at styrke indskolingen som læringsfællesskab gennem professionel relationskompetence. Derfor søger vi en inklusionspædagog, der kan gå forrest i det daglige relationsarbejde i klasserne i tæt samarbejde med indskolingens lærere, pædagoger og to AKT-vejleder

Vi søger en inklusionspædagog, der med specialpædagogisk indsigt og erfaring har forståelse for betingelser for relationskompetence individuelt og strukturelt. Vi forventer, at du er initiativrig og engageret, og at du gennem kreativitet, varme og humor tør sætte sig selv i spil med henblik på at skabe et godt fagligt og socialt læringsmiljø for indskolingens børn. Du skal kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar for indsatser i samarbejde med lærere, pædagoger og vejledere, så vi med indsatsen opnår overensstemmelse mellem gode intentioner og faktisk praksis.

Skørping Skole ligger dejligt placeret i Rold Skov og alligevel tæt på både by og station. Skolen har tre/fire spor med ca. 720 elever fordelt på 0.-9. årgang, hvoraf de 250 børn går i SFO/klub, samt specialklasserne AK og Skoven. Vi er en udviklingsorienteret skole, der arbejder med bl.a. Læring i Bevægelse, Drøn på Skolegården, udeskole, systemisk teori og praksis m.m.

Skolen er afdelingsopdelt, hvor vi arbejder i selvstyrende årgangsteams.

Stillingen er på fuld tid, og tiltrædelse er den 1. august 2018. Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte skoleleder Peter Hansen på tlf. 99 88 80 41.

Se også skolens hjemmeside (http://www.skoerpingskole.dk).

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Rebild Kommune indhenter børne- og straffeattest.

Ansøgningsfrist fredag den 1. juni 2018 kl. 12.00.

Samtaler forventes afholdt uge 24.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse
9520 Skørping
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-05-2018
Kviknummer:
LJA-60651134
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Gem annonce
Lignende job
BØRNEHAVE Skovtrolden
Thisted, Nordjylland
Frist:
24-05-2018
Autismecenter Nord-Bo, Beskyttet Beskæftigelse
Jammerbugt, Nordjylland
Frist:
31-05-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Rebild, Nordjylland
Frist: 
01-06-2018
Rebild, Nordjylland
Frist: 
24-05-2018
Rebild, Nordjylland
Frist: 
24-05-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.