Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Industrivejens Maskiner ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 12-03-2018

INDUSTRIVEJENS MASKINER SØGER AFLØSERE TIL LASTBILKØRSEL

Chauffør-afløsere søges til kørsel med fejeblad samt trækker/blokvogn.
Har du erfaring med kørsel af ovenstående?

Jobbet:
Der er tale om kørsel med fejeblad/maskintransport, med udkørsel fra Nørresundby v. Aalborg. Vores virksomhed er de sidste mange år vækstet meget - det har resulteret i vi idag har et behov for afløsere til at holde vores biler kørende.

Da jobbet er som afløser, kan det eks. være folk som vil køre en tur om aftenen, efter arbejde eller en førtidspensionist som ønsker køre en gang imellem. Der er tale om 2 stk 4-akslet forvogne samt en trækker/trailer som hovedsageligt kører fra Aalborg og rundt omkring i Jylland. Vi har netop investeret i den seneste 4-akslet forvogn som vi er igang med at få bygget op. Vi flytter altid kun EGNE varer.

Det vil hovedsageligt være gummigede, gravemaskiner, dumpere, tromler, lifte og mindre materiel som flyttes rundt.  Maskinerne flyttes altid rengjorte/tanket fra vores plads ud til kunderne. 

Om dig:

Du skal være i besiddelse af kørekort B, C og CE, førerkort, samt EU-kvalifikationsbevis.

Da der er tale om meget afvekslende opgaver, er der behov for, at du er fleksibel med hensyn til de forskellige arbejdsopgaver. Vi forventer, at du er omstillingsparat samt en positiv og god kollega.

Samtidig med forventer vi at du er ansvarsbevidst, mødestabil, kan arbejde selvstændigt, samt er en erfaren chauffør, som er fornuftig i trafikken.

Vi tilbyder: Hos Industrivejens Maskiner kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling, hvor 2 dage aldrig er ens. Vores omgangstone er åben og uformel.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på mail, da vi ofte har rigtigt tralvt med at snakke med kunder i arbejdstiden

Kontakt
Kontaktperson
Lasse Holsko
Tlf:
27509624
Adresse
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-03-2018
Kviknummer:
LJA-57585422
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Transport og logistik
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
3
Aalborg, Nordjylland
Frist:
16-09-2018
Siemens
Aalborg, Nordjylland
Frist:
27-08-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.