Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Coolshop ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 22-12-2017

Indkøber - Skønhed, Coolshop

Coolshop søger en dygtig indkøber til vores vækstende skønheds-afdeling. 


Du vil få ansvaret for, at opsøge potentielle leverandører indenfor skønhed i Danmark og i udlandet. Du vil få relativt frie tøjler til udvælgelsen af disse leverandører, dog ud fra nogle kvalitetskrav og behov, som vores virksomhed ønsker at repræsenterer. Du vil få det overordnet ansvar for at afholde de enkelte indkøbsmøder, samt udarbejde og lukke de enkelte aftaler.


Herudover vil der være daglige opgaver relateret til indkøb og product management, hvoraf det kan nævnes sortimentstilpasning og udvikling, produktoprettelse, daglig indkøb, vedligeholde korrekte priser, sparring med marketing og meget andet.


 


Nøglekompetencer  • Du er en teamplayer men formår at arbejde selvstændig og struktureret.

  • Du har mindst 2 års erfaring som indkøber indenfor skønhed.

  • Du besidder et godt købmandskab og er en dygtig forhandler.

  • Du trives i en hektisk og travl hverdag.

  • Du behersker engelsk i skrift og tale


 


Vi tilbyder
Et selvstændigt job i en spændende og dynamisk virksomhed, hvor der er rig mulighed for udvikling. Hertil vil du få en stor berøringsflade i organisationen, da du kommer til at arbejde tæt sammen med resten af indkøbsteamet, marketing, salg og økonomi. Yderligere tilbydes kantine- og frugtordning og muligheden for at træne i Coolshop Fitness 1,5 om ugen i arbejdstiden.


 


Om Coolshop
Det kan i virkeligheden siges meget kort: Coolshop er en af Nordens største og mest prominente webshops, med det største udvalg af de bedste brands fordelt over 22 produktgrupper. Vores kunder er glade, fordi vi er hurtige, billige og venlige. Det er meget enkelt. Det er dét, der er så cool.


Coolshop spreder glæde via underholdning, leg, livsstil og oplevelser. Mennesker, mødet, samtalen og kemien er grundstenene hos Coolshop. I en konstant og charmerende mangel på timer nok i døgnet jonglerer medarbejderne glædeligt deres arbejdsopgaver på en arbejdsplads, hvor loftet er højere end pulsen. Hvis man skal opbygge en succesfuld virksomhed, skal man have the power of the mastermind — et team, der sammen rummer alle dele, ideer og evner, som virksomheden skal bruge. Det er lige præcis dén attitude og dét sammenhold, du finder i bygningen — og så smager kaffen bare vanvittigt godt.


Men dét, der i virkelig skiller os ud, er vores største værdi: ”Det skal være vildere”. Det blev råbt højt, da virksomheden var spæd, men ordene er så sandelig stadig at finde. Vildere er indbegrebet af Coolshop-kulturen. Det er vores allerstørste værdi og mantra. Dét vi gør, gør vi vildere end alle de andre. Hvorfor? Fordi vi vil dét mere. 


Har du lyst til at arbejde med spændende og ansvarsfulde opgaver i et professionelt, ungt team i en resultatorienteret og internationalt ekspanderende virksomhed — som bare er lidt vildere end alle de andre, så send din ansøgning og CV til:


Lena Overgaard
HR
leov@coolshop.com


Tiltrædelse: Hurtigst muligt. 

Kontakt
Kontaktperson
Lena Overgaard
Tlf:
76933000
Adresse
9400 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-12-2017
Kviknummer:
LJA-53444525
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Detail- og engroshandel,
Marketing
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Aalborg Studenterkursus
Aalborg, Nordjylland
Frist:
07-06-2018
HE-VA ApS
Morsø, Nordjylland
Frist:
15-06-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.