Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Forsvarsministeriets Personalestyrelse

|
Nordjylland
|
Indrykket 26-07-2017

HR-Partner

Har du lyst til at arbejde som HR-partner for to styrelser, der stiller krav om at HR proaktivt rådgiver ledelsen på alle relevante HR områder? Har du erfaring med rådgivning, udvikling og implementering af strategiske HR indsatser samt den administration, der knytter sig hertil? Har du flair for samarbejde, kommunikation og netværk? Så er du måske den nye medarbejder til vores HR Partnerelement i Forsvarsministeriets Personalestyrelse i Hjørring.

Om os
Du bliver en del af et HR Partnerelement med 4 engagerede medarbejdere, heraf en HR Partnerchef, der i tæt samarbejde rådgiver og understøtter chefer og ledere i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse og Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse med at skabe succes gennem relevante HR indsatser. Tonen er uformel, humøret er højt og vi lægger vægt på såvel faglig som personlig udvikling, så vi fortsat kan levere professionelle løsninger til vores kunder.

Selvom vi arbejder tæt sammen som et team, har vi hver vores ansvars- og specialområder, således at vi kan yde chefer og ledere rådgivning og vejledning på et højt fagligt niveau. Derudover støttes vi af vores kolleger i Ballerup, hvor Forsvarsministeriets Personalestyrelse har et centralt HR med eksperter indenfor bl.a. overenskomster, rekruttering, jura og arbejdsmiljø.

Om stillingen
Din hovedopgave vil være at støtte cheferne med rådgivning og udvikling indenfor dine fagområder, særligt med fokus på udvikling og implementering af strategiske HR indsatser.

Afhængigt af din profil og kompetencer, vil du skulle arbejde med en række af teamets opgaver som blandt andet er:

  • Strategisk og systematisk kompetenceudvikling
  • Talent Management
  • Mangfoldighed
  • Lederudvikling/-uddannelse
  • Facilitering af processer og udviklingsforløb
  • Trivsel og sygefravær
  • Organisationsudvikling/-ændring
  • Monitering af bemanding og bidrag til lønsumsstyring
  • Rådgivning i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere
  • Forberedelse og facilitering af lønforhandlinger.

Om dig
Du har en kontoruddannelse suppleret med en akademiuddannelse i ledelse eller lignende eller du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau og bred erfaring fra en HR-funktion, gerne på både strategisk og operationelt niveau. Det er en fordel, hvis du har tidligere erfaring med SAP.

Du har talent for kommunikation og formår med en stærk HR faglighed at indgå i samarbejde med chefer og ledere om at udvikle og beskrive HR indsatser, der understøtter deres forretning. Det vigtigt, at du kan arbejde struktureret og selvstændigt samt følge opgaverne til dørs.


Du har en tillidsvækkende og stærk personlighed, og sans for samarbejde og netværk. Det er vigtigt, at du er god til at sætte dig ind i kundens behov, og har erfaring med proaktivt at rådgive og udfordre chefer på HR området. Du skaber resultater ved bl.a. at inddrage og samarbejde med relevante ressourcepersoner og enheder. Samtidig skal du kunne stå på mål for og skabe løsninger indenfor rammerne af Forsvarets HR-strategi og koncernens prioriteter i øvrigt.

Ansættelsesvilkår
Som afdelingsleder bliver du ansat og aflønnet i henhold til organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-s-Fællesoverenskomsten). Stillingen er placeret i løngruppe 3, sats 2, basisløn pr. måned 26.984,25 kr. Afhængig af dine kvalifikationer, vil der være mulighed for at forhandle tillæg. Til stillingen hører en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning i forhold til anciennitet.

Som fuldmægtig bliver du ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten, basisløntrin 4- 8. Der er til stillingen knyttet et anciennitetsafhængigt rådighedstillæg. Afhængig af kvalifikationer er der mulighed for at forhandle tillæg i forbindelse med ansættelsen. Der er til jobbet tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-partnerchef Anne-Sofie Dael Præstegaard på telefon 3266 5106.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR konsulent Conny Ventrup på telefon 7281 9134.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Du bedes venligst scanne og vedhæfte relevante dokumenter for uddannelse mv.

Ansøgningsfristen er mandag den 21. august 2017, og vi forventer at afholde samtaler man-/tirsdag i uge 35.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE
Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) er overordnet ansvarlig for personaleområdet, herunder HR-driften inden for Forsvarsministeriets koncern. FPS er som arbejdsplads kendetegnet af høj faglighed, fokus på videndeling og gode menneskelige relationer samt et godt og velfungerende arbejdsmiljø. Hovedsædet er placeret i Ballerup, men FPS har decentrale partnerelementer rundt omkring i hele landet. FPS's organisation består også af Forsvarets Center for Arbejdsmiljø og Veterancentret. Veterancentret er placeret i Ringsted.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kontakt
Kontaktperson
Anne-Sofie Dael Præstegaard
Tlf:
7281 9134
Adresse
Arsenalvej 55
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-07-2017
Udløber:
22-08-2017
Kviknummer:
LJA-48006649
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Human Resources,
Kontor og administration
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-07-2018
Siemens
Aalborg, Nordjylland
Frist:
09-08-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.