Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

OLIVIA DANMARK A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 06-08-2018

Hjælper til deltidsstilling i Terndrup

Mangler du en deltidsstilling i morgen- og eftermiddagstimerne? Og kunne du tænke dig at arbejde med en handicappet dreng på syv år, som skal hjælpes med praktiske ting i sin hverdag, men som også ønsker en hjælper, han kan lave hyggelige aktiviteter med såsom at starte til kørestolsfodbold og tage på ture i skoven, biografen mm.?

Frisk lille dreng med spinal muskelatrofi
Drengen er syv år og bor i Terndrup, Nordjylland, med sin familie bestående af mor, far og storebror. Drengen har diagnosen spinal muskelatrofi type 2, som er i stationær udvikling.

Drengen har nedsat førlighed og sidder, ligesom drengen på billedet, i kørestol. Drengen har pga. sine nedsatte funktioner brug for hjælp til at spise, komme i tøjet, bade osv. Drengen bruger ble, som du har til opgave at skifte.

Til daglig går drengen i 2. klasse på en almindelig folkeskole. Han har en hjælper, som er ansat til at følge ham, når han er i skole.

Hjælp til praktikken og hyggelige aktiviteter
Familien har fået bevilliget hjælp 20 timer om ugen, som skal fordeles som følger: mandag-fredag kl. 5.45-7.45, mandag og onsdag kl. 15.00-19.00 og fredag kl. 15.00-17.00.

Du vil både komme til at hjælpe drengen op om morgenen og gøre ham klar til at komme i skole, samt tilbringe tid med ham om eftermiddagen og lave forskellige aktiviteter, som I planlægger sammen. Når du er på vagt, er det en del af din opgave at køre drengen til eller fra skole.

Nogle eftermiddage kan du tage med drengen i zoologisk have, skoven, biografen eller en anden hyggelig aktivitet uden for hjemmet. Drengen skal også følges til legeaftaler med venner.

Andre dage foregår vagterne i hjemmet, hvor det er vigtigt, at du formår at sætte små aktiviteter i gang, så drengen får en mere varieret hverdag og kommer lidt væk fra skærmen, hvor han ofte sidder og spiller PlayStation, iPad eller computer.

Deltidsstilling med morgen- og eftermiddagsvagter
I er 3 hjælpere - der sammen skal dække de 20 timer. Det betyder, at du vil blive ansat til ca. 6 timer pr. uge.

Der ligger ikke noget fast vagtrul, så vagterne fordeles ud fra dine og dine kollegers ønsker. Vi foretrækker, at du kan dække både morgen- og eftermiddagsvagter, så det bliver mest fleksibelt for familien og teamet.

Nærværende og initiativrig hjælper
Vi leder efter dig, som har lyst til at arbejde med en lille dreng som har brug for praktisk hjælp og nærværende samvær. Du må gerne være god til at tage initiativ, og det er vigtigt, at du er god til at lytte, og at du kan rumme drengen, som har brug for at snakke om tanker, der udspringer af hans fysiske begrænsninger. Dertil er det vigtigt at du er fleksibel, så alle vagterne kan fordeles mellem dig, og dine to nye kolleger.

Det er ikke et krav, at du har erfaring fra et lignende job, men børneerfaring eller erfaring fra specialområdet vil være et klart plus. Derimod er kørekort et must, da du skal køre drengen til og fra skole samt til forskellige aktiviteter i familiens handicapbil.


Løn og vilkår
Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, og får løn svarende til erfaring og kompetencer. I denne stilling vil du som udgangspunkt blive indplaceret på løntrin 12, svarende til 124,58kr. i timen + aftentillæg.

Ansøgning og kontakt
Ansøg stillingen hurtigst muligt via knappen ”søg stillingen” ved at besvare en række spørgsmål. I første omgang behøver vi ikke en ansøgning eller et CV fra dig, men du er velkommen til at vedhæfte dem, hvis du vil.

Vi kalder løbende til samtale, så skriv gerne til os i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
88887171
Adresse
9575 Terndrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-08-2018
Kviknummer:
LJA-64165337
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialvæsen,
Sundhed
Lignende job
Nordisk Erhvervs Partner
Hjørring, Nordjylland
Frist:
17-11-2018
DAMGAARD OLESEN INVEST ApS
Nordjylland
Frist:
17-11-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Morsø, Nordjylland
Frist: 
29-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.