Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjørring

|
Nordjylland
|
Indrykket 11-05-2018

HF stillnger i Hjørring

VUC&hf Nordjylland, afdelingen i Hjørring har under forudsætning for holdoprettelse ledige timer i følgende af HF’s fagrække med besættelse pr. 1. august 2018:

  • Historie
  • Engelsk
  • Religion
  • Matematik
  • Samfundsfag
  • Kemi
Timerne samles så vidt muligt til stillinger med fuldt timetal, så det er en fordel, hvis du kan dække flere fag.

Ansøgere skal have faglig kompetence til undervisning på niveauer i de gymnasiale uddannelser, jfr. Undervisningsministeriets bestemmelser herom. Derudover er det en fordel, hvis du har personlige kompetencer inden for det relationelle arbejde med kursisterne, en tydelig og stærk klasseledelse samt lyst og evne til at bringe bevægelse og alternative tilrettelæggelsesformer ind i undervisningen.

VUC&HF Nordjylland er i stadig pædagogisk og organisatorisk udvikling, og du vil have gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi har et godt arbejdsmiljø og tradition for konstruktiv medarbejderindflydelse. Som ny lærer får man bla. tilknyttet en mentor, der kan hjælpe både i det faglige og det pædagogiske arbejde. I øvrigt kommer du til at indgå i det gode faglige og pædagogiske samarbejde med afdelingens ca. 50 kolleger.

Afdelingen i Hjørring udbyder både enkeltfags-hf og 2-årigt hf.

Vi forventer, at du arbejder med kursisternes motivation, indgår i teamsamarbejde, deltager i pædagogisk og faglig udvikling samt i skolens øvrige liv.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende GL-overenskomst eller anden overenskomst med finansministeriet.

Ansøgningsfristen er mandag den 28. maj 2018.
Ansøgning skal sendes elektronisk via link på VUC&hf Nordjyllands hjemmeside: http://www.vucnordjylland.dk/mail/ledige-stillinger.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
99300431
Adresse
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-05-2018
Kviknummer:
LJA-60787065
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Jammerbugt Kommune
Jammerbugt, Nordjylland
Frist:
14-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.