Gem annonce

OLIVIA DANMARK A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-07-2018

Handicaphjælper søges til stilling i Tylstrup - Nordjylland

Handicaphjælper søges til kvinde i 50érne

Jeg søger en fast sygevikar, med evt. mulighed for senere fastansættelse, ca gns. 37 timer pr. uge i min BPA ordning. Opstart snarest muligt - efter forudgående aftale med mig. 

Jeg er en kvinde i min bedste alder, sidst i halvtredserne med mod på livet og alle dets glæder. Jeg bor sammen med min mand og vores hund i et dejligt rækkehus. Grundet mine forskellige udfordringer, herunder synshandicap er du meget velkommen til at give mig en opringning, når du har sendt din ansøgning pr. mail. På den måde kan jeg supplere med hvad du måtte have lyst til at vide og jeg kan på den måde også bedre få et indtryk af hvem du er.

Du skal være i besiddelse af kørekort B, da du skal kunne køre min bil i forbindelse med ledsagelse til diverse aktiviteter.

Vagterne liger primært i hverdagene og som udgangspunkt i dagtimerne.

Jeg søger hjælpere af samme køn som jeg selv og ligeledes en hjælper, der er nogenlunde alderssvarende. Dette grundet den nære relation og det tætte samarbejde i jobbet.

Du skal være udadvendt, tålmodig, være i besiddelse af empati og have et godt humør. Dus akl være loyal og have situationsfornemmelse og ikke være bange for "at tage fat", da der i jobbet vil være fysiske opgaver af variende karakter. Det er en fordel, hvis du har gode erfaringer fra et tidligere hjælperjob.

Vi har hund i familien, så det er en fordel, at du er glad for hunde/dyr.

Du skal være felksibel og indstillet på at træde til ved "akutte" behov, som fx. pludselig opstået sygdom hos en kollega.

Arbejdsopgaver

  • Hjælp til daglige praktiske gøremål, herunder rengøring og madlavning
  • Hjælp til forflytninger
  • Ledsagelse til diverse aktiviteter, hvor du bla. skal køre min bil. Fx. til indkøb, lægebesøg mm.

 Ansøgning 

Hvis dette skulle havde din interesse, bedes du sende en ansøgningmærket :"Hjælper Tylstrup" på e-mail til lottelindskou@rasmussen.dk med en kort beskrivelse af dig selv samt dit cv. Gerne fulgt op af en opringning på tlf. 2278 0319, som beskrevet ovenfor.

 Bemærk venligst at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, når rette kandidat er fundet. Hvis du ikke har hørt fra mig inden den 30. juli 2018 skal du betragte jobbet som værende besat til anden side.

 

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
Liselotte Rasmussen
Tlf:
22780319
Adresse
9382 Tylstrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-07-2018
Kviknummer:
LJA-63183334
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialvæsen,
Sundhed
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Gem annonce
Lignende job
Hjørring Kommune
Hjørring, Nordjylland
Frist:
20-07-2018
Ældre og Sundhed
Aalborg, Nordjylland
Frist:
06-08-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.