Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dus A - Skansevejens Skole

|
Nordjylland
|
Indrykket 29-06-2018

Genopslag Skoleleder til Skansevejens Skole

Leder til Skansevejen Skole
Når du træder ind ad døren på Skansevejen Skole, træder du ind på en arbejdsplads, en legeplads og ind i et læringshus. Du træder ind på en stolt skole med stolte traditioner, og det er vigtigt for os, at du vil tage del i den stolthed og tør gå forrest, når vi spreder de gode budskaber, om de mål vi sætter og når.

For vi fortæller gerne vidt og bredt den gode historie om vores skole, og det skal du naturligvis også være med til. Vi går åbent i dialog og samarbejde med omgivelserne for at skabe en skole, som nok bygger på solide værdier, men som ikke er bleg for at gøre noget nyt og noget anderledes. Vi er nutidens og fremtidens skole, og den tankegang tager vi naturligvis med os, når Skansevejens Skole i 2023 går i samlet flok til en helt nybygget skole på Stigsborg Brygge.

Skal du være vores nye leder, bliver en stor del af jobbet at gøre klar til alt det nye. For når vi flytter skolen fra ét sted til et andet, flytter vi også en hel kultur. Her får du en stor del af ansvaret for med dine nye øjne og din erfaring at finde ud af, hvilke dele af den gode kultur fra Skansevejen, der skal følge med til Stigsborg, og hvilken ny kultur, vi sammen skal skabe det nye sted.

Vi er allerede i gang med at forberede os, og vi kommer til at inddrage både Skansevejens Skoles skolebestyrelse, ledelse og medarbejdere fra projektets helt spæde start. Det betyder, at du som ny skoleleder bliver en del af en visionsproces fuld af muligheder.
Når det er sagt, skal du ikke søge, hvis du udelukkende drages af muligheden for at lede en nybygget skole ved Nørresundbys havnefront. Du skal søge jobbet, fordi du vil lede Skansevejen skole. En skole funderet på medledelse og en velfungerende samarbejdskultur, der giver et stærkt professionelt arbejdsfællesskab på tværs af alle faggrupper med en fælles vision om at skolen skal være:
  Et godt sted at være for at lære
Om os
På Skansevejen Skole arbejder alle ansatte i medledende teams og har et stort engagement og ejerskab for skolens udvikling og levering af kerneydelser til kerneopgaven. Vi har fokus på et fælles sprog og ansvar, selvom de mange opgaver på skolen er meget forskellige og ikke alle er lige tætte på kerneopgaven.

Forældresamarbejdet er en anden grundsten i vores dagligdag. Vi tror på, at et godt samspil mellem skolen og hjemmet gør, at børn trives og lærer bedre, og vi arbejder og udvikler derfor hele tiden på at have et ligeværdigt og konstruktivt skole-hjem-samarbejde - hvilket også samarbejdet i skolebestyrelsen viser.

Det betyder, at du som leder skal kunne og ville tillid og dialog. Derfor er det vigtigt, at du som vores kommende skoleleder kan gøre ord til handling, så intentionen om godt lederskab også bliver det i virkeligheden. Det betyder, at du gennem involverende processer kan og vil skabe grobund for personalets engagement og ejerskab til hele skolens virke både på kort og lang sigt.

Derfor søger vi en skoleleder, der:

  • Dedikeret påtager sig lederskab
  • Vil arbejde med udvikling & forankring
  • Skaber rammer og betingelser for, at skolens personale kan omsætte skolens vision
  • Har stærke relationskompetencer
  • Med positivt og åbent sind kan udføre praksisnær ledelse
  • Kvalificerer sine beslutninger gennem praksis
  • Kan løfte blikket visionært og tegne det store fremtidsbillede
Fakta
Skansevejens Skole har ca. 530 elever fordelt på 0. - 9. årgang, 80 medarbejdere og et ledelsesteam bestående af skoleleder, viceskoleleder og DUS-indskolingsleder.
Skolens medarbejdere er organiseret i medledende teams. Derudover er skolen afdelingsopdelt i indskoling, mellemtrin og overbygning, hvor der i indskolingen er lokalefællesskab for skole og fritidsordning.

Skolen er en del af Aalborg skolevæsen, som arbejder ud fra Learning Pipeline.
Skansevejens Skole er beliggende i Nørresundby midtby i bygninger, der kan dateres tilbage til 1896.

Der har gennem de seneste mange år været en stigende tilgang af elever til skolen, så de fysiske rammer er efterhånden udnyttet til sidste kvadratmeter, men inden for en periode på ca. 5 år flytter alle skolens børn, hele personalegruppen og ledelsen ind på den splinter nye skole med beliggenhed på Stigsborg Brygge.

Med udbygningsplanen for Nørresundby havnefront vil tilflytningen til det nye boligområde Stigsborg Brygge øge børnetallet i skoledistriktet betydeligt, og det forventes, at skolen på Stigsborg på sigt skal kunne rumme omkring 1100 elever.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
DUS-indskolingsleder Birgitte Schouw Pedersen: 71723079
Skolebestyrelsesformand Lars Kruuse Frandsen: 20942555
Skolechef Jakob Ryttersgaard: 93520044
Sektorleder Brian Klitgaard: 93520045

Du vil blive ansat under gældende overenskomst på løntrin 50 dertil kommer tillæg.
Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen ’Send ansøgning’ og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=e5a4270e)

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
71723079
Adresse
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-06-2018
Kviknummer:
LJA-62853627
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling,
Ledelse
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
3
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-11-2018
Salling Group
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.