Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frederikshavn Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 04-07-2018

Fysio-/Ergoterapeut til vikariat i Hjælpemiddelenheden, Frederikshavn Kommune

Vi søger en medarbejder til et vikariat som sagsbehandlende fysio-/ergoterapeut i Hjælpemiddelenheden 37 timer ugentligt med start hurtigst muligt. Vikariatet er på 8 måneder fra opstart.
 
Vi søger en vikar, der formår at betjene vores borgere og pårørende i en balance mellem myndighed og empati, og som kan arbejde selvstændigt og ansvarligt med opgaverne.

Hjælpemiddelenheden - der udgør én af myndighedsafdelingens i alt fire enheder - består af 17 medarbejdere.
 
Dit arbejde vil primært være rådgivning, vejledning og sagsbehandling af ansøgninger vedrørende Servicelovens § 112 varige genbrugshjælpemidler, § 113 varige forbrugsgoder, §113b midlertidigt behov for hjælpemidler og forbrugsgoder samt § 116 vedrørende mindre boligændringer. Derudover vurdering af behov for arbejdsmiljøhjælpemidler til plejepersonale.
Du vil i forbindelse med arbejdet også skulle foretage hjemmebesøg, og du skal derfor være indstillet på, at der er arbejdsopgaver ud af huset. Arbejdspladsen har mulighed for at stille bil til rådighed i arbejdstiden.
 
Vi lægger vægt på at du har:

   • Relevant uddannelse som f.eks. ergo – eller fysioterapeut
   • Erfaring med hjælpemiddelformidling
   • Personlige kompetencer som selvstændighed, fleksibilitet, samarbejdsevne, struktur og overblik
   • Evne til at lytte og mestre den vanskelige samtale
   • Erfaring med området vil være en fordel men igen betingelse
   • Kendskab til CSC omsorgssystem og Vitae Hjælpemiddelsystem vil være en fordel men ingen betingelse
   • At du er imødekommende over for borgerne og deres behov, naturligt med respekt for den lovgivning og det serviceniveau, der er på området  

Vi tilbyder et spændende arbejde i en enhed, hvor vi vægter vores fem værdier: Helhed, kvalitet, professionalisme, fleksibilitet og arbejdsglæde, højt. En stilling, hvor der er mulighed for sparring med kollegaer, både med samme og andre fagligheder end ergoterapeut. Vi har et godt netværkssamarbejde både inden for og uden for Kommunen, som du også naturligt vil blive en del af. Der vil være mulighed for både faglig og personlig udvikling.
 
Vi lægger vægt på det gode samarbejde, og at dialogen mellem kollegaerne foregår i en uformel tone, hvor vi taler til hinanden og ikke om hinanden. Vi vil være hinandens bedste forudsætninger og arbejder ud fra, at vi kan selv, men ikke alene. Vi har stort fokus på borgers selvhjulpenhed – dem der kan selv, skal selv.
 
Vi gør opmærksom på, at der inden ansættelse indhentes straffeattest. 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
 
Yderligere oplysninger kan du få ved henvendelse til faglig koordinator Mette Birk Christensen, tlf. 9845 5295 mellem 8.30-9.00. eller pr. mail: mech@frederikshavn.dk
 
I forbindelse med opslaget af stillingen benytter vi elektronisk rekruttering. Derfor bedes du søge via nedenstående ansøgningsknap og her vedlægge oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse, eksamensbeviser m.m.
 
Ansøgningsfrist: d. 9. august 2018, kl. 8.00. 
Samtaler: forventes afholdt i uge 34.
 
 

Kontakt
Kontaktperson
 
Adresse
9900 Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-07-2018
Kviknummer:
LJA-63014495
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Sundhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
VILS TEGLOVERLIGGERE A/S
Morsø, Nordjylland
Frist:
30-10-2018
Botilbud Aalborg
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.