Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rebild Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 07-05-2018

Funktionsleder i Jobcenter Rebild

Brænder du for at skabe synlige resultater og styrke en effektiv beskæftigelsesindsats og virksomhedskontakt i balance mellem sikker drift og udvikling? Så er du den vi søger som funktionsleder fra 1. august 2018.

Da en af vores dygtige ledere efter 12 år i Jobcentret har valgt at skulle prøve noget nyt, søger vi i Jobcenter Rebild en erfaren og resultatorienteret funktionsleder til ”Jobindsats”. I afdelingen arbejder 16 medarbejdere sammen om at fastholde regionens laveste ledighed blandt forsikrede ledige og en lav ledighed for jobparate kontanthjælpsmodtagere. Jobindsats varetager både sagsbehandling og indsats for målgrupperne. Herudover er du som leder af Jobindsats ansvarlig for Jobcentrets virksomhedsrettede arbejde med rekruttering og opsøgende virksomhedsservice.

Som funktionsleder er du personale- og driftsansvarlig. Du står således for den faglige udvikling og sparring på områderne. Du koordinerer på tværs både internt i vores center, i Rebild Kommune og med øvrige aktører og samarbejdspartnere på beskæftigelsesområdet, herunder a-kasserne.

Vi forventer at
Du har ledelseserfaring fra det offentlige og meget gerne fra et Jobcenter. Du har lyst til at præge indsatsen så Rebild Kommune fortsat leverer resultaterne til at være i front på beskæftigelsesområdet.

Du har et bredt kendskab til arbejdsmarkedet og virksomhedernes behov for arbejdskraft samt til lovgivningen på beskæftigelsesområdet. Du har handlekraft i forhold til sikker drift og har en høj arbejdskapacitet.

Du kommunikerer tydeligt og formår at engagere dine medarbejdere i en fælles retning - du ved nemlig godt, at det er dem, der skaber resultaterne. Du skaber trivsel. Og så trives du selv i et uhøjtideligt og afvekslende miljø, hvor der fokuseres på muligheder og hvor der er plads til godt humør.

Vi kan tilbyde
Et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for selv at præge indholdet, og være med til at styrke vores professionelle og gode arbejdsmiljø. Vi er midt i en proces, hvor vi styrker vores virksomhedsservice og gentænker tilbuddene til målgrupperne i afdelingen. Vi har netop ændret vores organisering, så de jobparate kontanthjælpsmodtagere organisatorisk hører sammen med det forsikrede område. Du får stor mulighed for at sætte dit præg på denne proces. Du får ligeledes mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt blandt engagerede og kompetente kollegaer.

Og du er ikke alene. Du refererer til centerchefen for Center Arbejdsmarked og Borgerservice. Du indgår i tæt sparring omkring ledelsen af centret med centerchefen og dine 4 funktionslederkolleger.

Vil du vide mere
Kan du læse mere om indholdet i stillingen i Profilbeskrivelsen for funktionsledere (https://signatur.frontlab.com/Rebild/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=2b1db731f0ab4298bbf185878f5beb83.PDF) og i vores nye ledelsesgrundlag (https://signatur.frontlab.com/Rebild/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=de110855d9c144a6aa8f2f1f3f81a576.PDF) i Rebild Kommune. Du kan også kontakte Centerchef Susanne Nielsen på telefon 99 88 88 54 eller Funktionsleder Christina Alberg på telefon 99 88 88 50. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne i Ny Løn.

Tiltrædelse 1. august 2018.

Arbejdspladsen er placeret på Rådhuset i Støvring, tæt på motorvej og med masser af gratis parkeringspladser.

Ansøgningsfrist
Fredag den 8. juni 2018 kl. 12.00

1. runde ansættelsessamtaler afholdes onsdag den 13. juni. Går du videre til 2. runde samtaler, som afholdes torsdag den 21. juni skal du påregne at gennemgå en profilanalyse. Vi vil nemlig gerne være sikre på, at du passer ind i vores ledelsesteam og til organisationen i øvrigt.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse
9530 Støvring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-05-2018
Kviknummer:
LJA-60552860
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Offentlig
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Ford Nykøbing Mors
Morsø, Nordjylland
Frist:
24-09-2018
Ford Nykøbing Mors
Morsø, Nordjylland
Frist:
24-09-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.