Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ingstrup Trivselsskole og -børnehave

|
Nordjylland
|
Indrykket 24-04-2018

Friskolelærere søges

Friskolelærere søges til en fast stilling og et barselsvikariat

begge på 80 procent ansættelse ved

Ingstrup Trivselsskole og -børnehave

 

Vi søger en fastansat lærer samt en barselsvikar for skoleåret 2018-19, der kunne tænke sig at blive en del af et fantastisk team omkring Trivselsskolen.

Vi ønsker en lærer til en fast stilling, der kan varetage undervisningen i følgende fag: Tysk i 5.-9. klasse, dansk i indskolingen, engelsk i indskolingen og på mellemtrinnet og klasselærerfunktion.

Vi ønsker også en barselsvikar med følgende fag: Dansk på mellemtrinnet og i udskolingen, historie, kristendom og samfundsfag i overbygningen.

Ingstrup Trivselsskole og børnehave er en 7 år gammel velfungerende og velorganiset friskole med ca. 105 børn i skolen fra august 2018, 40 børn i SFO og 20 børn i børnehaven.  Skolen ligger i Ingstrup og er en central del af byens liv med stor opbakning fra byens borgere.

Ingstrup Trivselsskole har et godt arbejdsmiljø, hvor vi vægter trivsel og faglighed højt, og vi prioriterer god tid til forberedelse til hver enkelt lærer. Som underviser kan man selv bestemme, hvor og hvornår man vil forberede sig, og mange fag varetages i et team bestående af to fagkolleger. Personalet er præget af godt humør, kollegial sparring, hjerterum, rummelighed og fællesskabsfølelse. Både personalets og forældrenes store engagement er grundstenene på skolen.

Alle børn har computer fra 2 klasse, og vi bruger undervisningsportaler i alle fag. Vi arbejder med holddeling i nogle fag og har en skole med dejlige børn, der er glade for at være her, og som altid er i tæt kontakt med de voksne.

Trivsel hos elever og personale er i konstant fokus hos os, og vi arbejder kontinuerligt med at sørge for, at alle har de bedste forudsætninger for at trives.

Vi ønsker os 2 nye kollegaer, der kan bidrage med: Stor lyst til friskolelivet, kvalifikationer til at undervise i ovennævnte fag, gode kommunikationsevner i forhold til både forældre, kollegaer og børn, en åben og tillidsfuld tilgang til alle mennesker omkring skolen og en veludviklet humoristisk sans.

Læs mere om os på vores hjemmeside www.ingstruptrivselsskole.dk og find os på Facebook.

Ansøgningsfrist er den 18. maj 2018 klokken 12. Samtaler afholdes den 22. maj 2018. Har du ikke hørt fra skolen inden den 25. maj 2018, kan du betragte stillingen som værende besat til anden side.

Ansøgningen beds sendt på mail@ingstruptrivselsskole.dk mærket ”barselsvikariat ” eller ” fast stilling” alt efter, hvilken stilling man ønsker at søge.

Eventuelle spørgsmål til stillingerne besvares pr. mail (mail@ingstruptrivselsskole.dk) eller via telefon (50 70 33 24) af skoleleder Susanne Dragsbæk Rasmussen/ Souchef Malene Krogh.

Løn og ansættelselsesforhold efter gældende overenskomst.

 

 

 

 

Kontakt
Kontaktperson
Malene Krogh
Tlf:
50703324
Adresse
9480 Løkken
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-04-2018
Kviknummer:
LJA-59807703
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
25-10-2018
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
01-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.