Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jammerbugt Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 07-05-2018

Friluftsmedarbejder i Jammerbugt Ungdomsskole

Jammerbugt Ungdomsskole søger en visionær og aktiv friluftsperson, der kan udvikle Jammerbugt Ungdomsskoles frilufts- og adventureafdeling til Danmarks bedste aktør inden for området - til størst mulig gavn for de unge i kommunen.

Jammerbugt Kommune råder over en unik natur, med kyst, fjord, å, store skovområder, klitter og Danmarks bedste MTB område. Alle disse områder skal sættes i spil og tænkes ind i udvikling af vores frilufts- og adventureafdeling.

Har du evnerne, erfaringen samt dynamikken til at arbejde i en Ungdomsskole, der har et højt ambitionsniveau for de unge, hvor barren for de unge løftes gennem udfordringer og aktiviteter? Har du overblikket, fagligheden og idéerne til, hvordan vi når vores mål på området? Kan du kombinere friluft, adventure, oplevelser, sport og bevægelse? Så er det dig, vi søger!

Jobbet kræver struktur og gode samarbejdsevner, når der skal arbejdes på tværs af Ungdomsskolen, samarbejdspartnere, klubber, åbne skole, valgfag. Kan du fange og fastholde kommunens unge i deres miljøer og bringe dem ind i et aktivt friluftsliv, så er det dig, vi har brug for.

Vi forventer, at du har en bred erfaring inden for området og evner at bringe friluftsområdet ud til de unge i Jammerbugt. Du er ansvarsfuld og trives i et arbejde, hvor tingene går hurtigt, men stadig evner at være velforberedt og imødekommende.

Vores nye friluftsmedarbejder er dygtig og en igangsætter med viden, erfaringer og beviser inden for flere af nedenstående områder:

  • Træklatringsinstruktør
  • Kanoinstruktør
  • Kajakinstruktør
  • MTB-instruktør
  • Vægklatreinstruktør

Stillingen er fra 1. august 2018 på 37 timer/ugen. Løn- og ansættelsesvilkår inden for gældende overenskomst. Kørekort er et krav.

For mere information, kontakt Ungdomsskoleleder Michael Borg, mcb@jammerbugt.dk – mobil 4191 3231.
Der er ansættelsessamtaler mandag den 18. juni 2018.

 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
72577777
Adresse
9460 Brovst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-05-2018
Kviknummer:
LJA-60552866
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Ford Nykøbing Mors
Morsø, Nordjylland
Frist:
24-09-2018
Ford Nykøbing Mors
Morsø, Nordjylland
Frist:
24-09-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.