Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FlexDanmark

|
Nordjylland
|
Indrykket 15-05-2018

Forretningsorienteret projektleder, der kan sikre succes med FlexDanmarks nøgleprojekter


Dit job
Med reference til FlexDanmarks programchef søger vi en erfaren, forretningsorienteret projektleder, som vil - og kan - sikre, at vores leverancer leveres i rette kvalitet og til tiden.
Stillingen er af strategisk vigtighed og kræver derfor en projektleder med høj faglighed. En projektleder som aktivt kan bidrage til at sikre FlexDanmarks fortsatte succes.

Du får daglig berøring med eksterne samarbejdspartnere og arbejdet i et politisk spændingsfelt, hvor vi i fællesskab skal drive udviklingen af flextrafikområdet - nu og i fremtiden. Du kommer desuden i tæt kontakt og dialog med beslutningstagere på et højt organisatorisk niveau.

Dine opgaver skifter i takt med projekternes forskellige faser, men omdrejningspunkterne vil være:

  • sikring af en struktureret planlægning, gennemførelse af udbud/projekter og succesfuld overdragelse til driften
  • tæt dialog med samarbejdspartnere om både de forretnings- og værdimæssige aspekter af projekterne
  • samarbejde med teamet og interne interessenter omkring leverancernes udformning og indhold
  • at skabe engagement, involvering og opbakning til projekterne, både internt og eksternt.

Vi søger dig
Fordi du er en erfaren projektleder - gerne med Prince2-erfaring - der kan træde ind i rollen med det samme. Du er skarp på projektdisciplinen og mestrer kunsten at skabe struktur og resultater. Du vægter og bidrager til gode samarbejdsrelationer og er samtidig målrettet og beslutningsdygtig. Sidst, men ikke mindst, er du analytisk af natur og kan omsætte og kommunikere viden, der fører til handling.

Vi tilbyder dig
Et alsidigt job i en spændende virksomhed, der understøtter det IT-system, som trafikselskaberne benytter til at sikre udførsel af ikke færre end 5,7 mio. ture fra A til B årligt.

Sammen med os bliver du garant for professionel håndtering og drift af projekter. Det sker i et miljø, hvor vi scorer højt i trivselsmålinger - både med hensyn til medarbejderinvolvering, faglig motivation og personlig trivsel i fællesskabet.

Ansøgningsfrist, tiltrædelse og løn
Hvis du mener, at du kan matche vores krav og kan se dig selv som medarbejder hos FlexDanmark, så send din ansøgning + CV via vores hjemmeside www.flexdanmark.dk hurtigst muligt og senest d. 4. juni. Relevante ansøgere indkaldes til samtale løbende.

Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt og lønpakken fastsættes efter dine kvalifikationer.

Ønsker du at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte: projektleder Jesper Skjødt på 51 91 14 28 eller jes@flexdanmark.dk . Du er også velkommen til at besøge os på www.flexdanmark.dk .

FlexDanmark er et driftsselskab ejet af Nordjyllands Trafikselskab, Midttrafik, Sydtrafik, FynBus og Movia.
I samarbejde med trafikselskaber, kommuner og regioner udvikler og implementerer vi nye koncepter til flextrafik. Vi håndterer systemovervågning og -support af flextrafik-systemerne, der bruges til at samle og koordinere al kørsel for borgere, der ikke har mulighed for at benytte den øvrige kollektive trafik. Flextrafikken er behovsstyret, hvilket betyder, at kørslen er tilrettelagt efter borgernes behov for kørsel og ikke efter en fast ruteplan. Herudover driver vi et CallCenter, der håndterer bestillingsmodtagelse og trafikstyring til trafikselskabernes flextrafik.
FlexDanmark har et årligt budget på ca. 70 mio. kr., men håndterer flextrafik-kørsel for over 1 mia. kr. om året. Vi er en organisation med ca. 110 ansatte, der stræber efter fælles succes via fleksibilitet og engagement i vores arbejde.

Kontakt
Kontaktperson
 
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-05-2018
Kviknummer:
LJA-61008394
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi,
Offentlig,
Ledelse
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Mors-Thy Industrilager A/S
Thisted, Nordjylland
Frist:
26-09-2018
MADSEN VINDUER & DØRE ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.