Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
FF Skagen A/S

FF Skagen A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 03-11-2017

Fishtech operatører

FF Skagen i Hanstholm søger 2 elever til ny erhvervsuddannelse i fiskeindustrien
Fremtidens FISHTECH operatører starter her..!

Målrettet uddannelse på en af verdens mest moderne fiskefabrikker

FF Skagen har sidste år gennemført den suverænt største investering i virksomhedens historie. Godt og vel 100 mio. kroner er der investeret i modernisering, maskiner og procesanlæg på fabrikkerne, herunder fabrikken i Hanstholm. Vi er kort sagt toptrimmet på alle fronter og klar til fremtiden. Men avanceret fabriksanlæg gør det ikke alene. Kompetente og engagerede medarbejdere er afgørende for at sikre FF Skagens fortsatte position i førerfeltet som en af verdens førende producenter af fiskemel og fiskeolie.

Vi ønsker derfor at tage ansvar for at der uddannes dygtige fiskeindustrioperatører for fremtiden og er klar til at ansætte endnu 2 elever til en alsidig 2-årig uddannelse, der veksler mellem skoleophold hos EUC Nord og praktik på FF Skagens fabrik i Hanstholm.

En alsidig uddannelse, der afsluttes med svendebrev
Efter endt uddannelse får du uddannelsesbevis og svendebrev som industrioperatør med speciale i fiskeindustri. Det vil sige færdigheder og kompetencer til forskellige nøglepositioner i fiskeindustrien: Produktion og håndværk, Reparation og vedligehold, Kvalitetskontrol og dokumentation, Lager og logistik, Projekt og udviklingsarbejde, Kommunikation og samarbejde, Sikkerhed og miljø. Du når kort sagt hele vejen rundt.

Er du over 18 år og klar til start januar 2018 ..?

Du skal have bestået Folkeskolen med mindst karakteren 02 i dansk og matematik. Og så skal du frem for alt have ambitioner med dig selv og din fremtid samt lyst til at være med i et stærkt team og et lærerigt miljø, der er præget af godt humør og gensidig respekt.

Vi tilbyder

Vi tilbyder høj uddannelseskvalitet på alle niveauer med gode personlige fremtidsmuligheder i en attraktiv industri. Du får løn under uddannelsen fra første dag iht. industriens overenskomst for lærlingeområdet.

Ansøgning

Vi hører rigtig gerne fra dig, hvis du kan se dig selv i en spændende fremtid i fiskeindustrien. Send din ansøgning til lars@ffskagen.dk senest 20.11.2017.

Vil du vide mere om uddannelsen kan du kontakte FF Skagen A/S, Production Director Lars Uldal på telefon 2280 0346.

www.ffskagen.dk


Kontakt
Kontaktperson
Lars Uldal
Tlf:
2280 0346
Adresse
Nordre Strandvej 54
7730 Hanstholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-11-2017
Udløber:
20-11-2017
Kviknummer:
LJA-50733026
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Vikarboxen ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
19-10-2018
Vikarboxen ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
16-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.