Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Job- og Aktivhuset

|
Nordjylland
|
Indrykket 14-05-2018

Faglig koordinator

Job- og Aktivhuset søger socialrådgiver/socialformidler til et barselsvikariat, som faglig koordinator 37 timer om ugen fra primo august i en begivenhedsansættelse d.v.s. indtil orlovsperioden udløber. Der vil være mulighed for, at aftale ansættelsestidspunkt tidligere, afhængig af afvikling af sommerferie, eller andre forhold, som kan have betydning.
 
Vi søger en vikar med relevant socialfaglig erfaring, og som helt eller delvist har kompetencer indenfor de opgaver, der ligger i jobbet. Hvis du har lyst til arbejdsopgaverne hjælper vi gerne med udvikling af dine kompetencer.
 
Job- og Aktivhuset arbejder med fokus på beskæftigelse og administrerer lovområderne inden for kontanthjælp for aktivitetsparate borgere over 30 år, aktivitetsparate med en kompetencegivende uddannelse under 30 år, borgere i ressourceforløb, samt afklaring til revalidering, fleksjob og førtidspension.
Vi er ca. 80 medarbejdere, som organisatorisk er opdelt i rådgivere, virksomhedskonsulenter, mentorer og en sekretær/administrativ gruppe.
Stillingen, som faglig koordinator, er en lokal konsulentfunktion på det socialfaglige område med faglig sparring og kompetenceudvikling, som hovedopgaver. Mindre undervisningsopgaver, formidling af fagligt stof, udarbejdelse af arbejdsgangsbeskrivelser og nyhedsbreve er en del af jobbet. Den faglige koordinator vil desuden kunne have opgaver, som sparring og sags gennemgang med rådgivere, virksomhedskonsulenter og mentorer, bisidder for rådgivere og ledere, yde konkret hjælp til udredning af enkeltsager, deltage i team- og rehabiliteringsteam møder og identificere undervisningsbehov. Vi lægger stor vægt på fremme af den virksomhedsvendte indsats, og dette mål vil være gennemgående i alle arbejdsopgaver.
 
Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job i en dynamisk organisation med høj faglighed og tæt målstyring. Vi lægger vægt på at arbejde med kvalitet i et engageret samarbejde og sætter værdier som dynamik og kollegialt fællesskab højt. Du kommer til at indgå i et makkerskab med afdelingens to øvrige faglige koordinatorer, og vil desuden komme til at samarbejde tæt med teamledere og jobcenterleder.
 
 
Vi forventer, at du

 • Har lyst til at arbejde med kontanthjælpsmodtagere med særlige udfordringer i forhold til beskæftigelse
 • Har bred erfaring indenfor jobcentrets faglige felt
 • Har relevant faglig viden/indsigt og kvalificeret kan indgå i faglige beslutningsprocesser
 • Fører tilsyn med at gældende love, aftaler, administrative forskrifter følges, og at forvaltningens spilleregler efterleves
 • Har erfaring, interesse og flair for at arbejde med socialfaglige problemstillinger
 • Har overblik, indsigt og ideer til hensigtsmæssig tilrettelæggelse af arbejdsgange og administration
 • Er udviklingsorienteret, har evne og lyst til at bidrage til fortsat udvikling af det faglige område
 • Har gode formidlings- og kommunikationsevner, og kan skabe en god og tillidsfuld kontakt
 
Vi ser gerne, at du
 • Er afbalanceret, selvstændig, initiativrig, har mod og engagement
 • Er personlig rummelig og medvirker til, at understøtte et godt arbejdsmiljø
 • Har gode samarbejdsevner og lyst til, at indgå i et samarbejde på tværs
 • Kan arbejde under pres og fungere i en travl hverdag
 • Er uhøjtidelig, fleksibel, har et godt humør og en positiv tilgang
 
Stillingen er omfattet af lokal løn. Grundlønstrin 37+2. Øvrige ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL. og den forhandlingsberettigede organisation.
 
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til jobcenterleder Anne-Marie Bach tlf. 9931 3700, teamleder/stedfortræder Hanne Berg Møller tlf. 9931 3794. 
 
Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=17ce1267)

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
99313700
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-05-2018
Kviknummer:
LJA-60967612
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialvæsen
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
AktivPersonale A/S
Hjørring, Nordjylland
Frist:
05-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.