Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MatchMind AS

|
Nordjylland
|
Indrykket 03-08-2018

Fabriksleder til Cubic i Brønderslev

Fabriksleder - Specialproduktion - Brønderslev.

CUBIC Modulsystem A/S søger en fabriksleder til specialproduktionen i Brønderslev, der består af en produktion af kundetilpassede emner i rustfrit og sort stål og en lakeringsfabrik. I alt er der ansat 95 medarbejdere i specialproduktionen.

Fabrikslederen får det samlede ansvar for fabrikken der arbejder på 2 skift, dag og nat samt et mindre aftenhold. Til ledelse i produktionen har du en produktionsleder på dagholdet samt 2 teamledere for henholdsvis natholdet og lakeringsfabrikken. Derudover består organisationen af en planlægger og en teknisk leder, der varetager vedligehold samt ca. 85 medarbejdere, overvejende faglærte, i produktionen.

Det bliver en væsentlig opgave at skabe og implementere et effektivt flow for de forskellige typer kundetilpassede produkter der fremstilles. I specialproduktionen ligger der flere muligheder for teknologiudvikling, og som fabriksleder får du en central rolle i at implementere og forankre disse. Vi forventer derfor, at du har en dybtgående interesse i, og viden omkring, flow og optimeringer fra en produktionsvirksomhed.

Kvalifikationer
 • Højt drive og formår at få organisationen til at trække i samme retning efter de overordnede strategiske målsætninger
 • Du kan have en baggrund som fx produktionsingeniør, maskinmester, produktionsteknolog eller lignende – det væsentligste er, at du har minimum 5 års erfaring med ledelse via ledere
 • Erfaring med implementering af teknologi i produktionen
 • Erfaring fra en produktionsvirksomhed - gerne tyndpladebearbejdning
 • En god kommunikator, der formår at møde alle i øjenhøjde og få budskabet igennem
 • Erfaring med QHSE forhold og certificeringer - CUBIC er certificeret i Kvalitet, Miljø og Arbejdsmiljø
 • Generel erfaring med anvendelse af IT og i særdeleshed ERP systemer
 • Erfaring/kendskab til LEAN
CUBIC tilbyder
 • Et spændende job med store muligheder for at sætte et unikt præg på specialproduktionens fremtidige set-up og struktur
 • Job i en virksomhed med et stærkt økonomisk fundament og investeringsvillighed
 • En kultur hvor beslutningsprocessen er kort og der er evne og mulighed for at få gennemført investeringer, organisationsudvikling etc. der positivt påvirker CUBICs konkurrenceevne
 • En arbejdsplads i konstant udvikling
 • Gode og stabile arbejdsforhold
 • Løn efter kvalifikationer inkl. pensionsordning
 • Gode udviklingsmuligheder

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Anders Heslop fra MatchMind på tlf. 30214511 eller på ahc@matchmind.dk. Alle henvendelser behandles naturligvis i fuld fortrolighed. Stillingen besættes snarest, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Klik på "Søg stillingen" til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.

CUBIC-Modulsystem A/S er en vækstorienteret virksomhed, som udvikler, producerer og sælger et modulsystem til opbygning af el-tavler og kundetilpassede løsninger.

CUBIC er blandt de førende inden for sit felt og afsætter produkterne globalt. Virksomheden er repræsenteret med datterselskaber i 8 lande og via partnere i mere end 40 lande. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 350 engagerede medarbejdere og omsætter for ca. 400 mio. kr. Koncernen har hovedsæde i Brønderslev.

Mere om CUBIC på www.cubic.eu

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
70702333
Adresse
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-08-2018
Kviknummer:
LJA-64069647
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab,
Industri & Håndværk
Lignende job
Limfjordsskolen, Løgstør
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
06-12-2018
MatchMind A/S
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.