Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Intelligent Advice

|
Nordjylland
|
Indrykket 15-05-2018

Erfaren økonomimedarbejder med speciale indenfor løn

Kan du tænke dig at blive en del af et dynamisk og ambitiøst team?

SSI Schäfer arbejder med alle faser i projektrealisering og softwareudvikling til fuldautomatiske og manuelle lager- og logistiksystemer i hele verden.

Lige nu søges en ny økonomimedarbejder til kontoret i Hadsund. Det er vigtigt at du har en bred erfaring med lønberegning og udarbejdelse af løn. Du vil sammen med de eksisterende Løn- og HR medarbejdere skulle varetage lønnen for i alt ca. 150 medarbejdere fra fire lande (Danmark, Norge, Sverige og Finland). Dog forventes det ikke, at du har tidligere erfaringer fra andre lande end Danmark – men har du, er det naturligvis en stor fordel.

Ved siden af lønopgaverne (ca.60% løn og 40% øvrige), vil du indgå i økonomiafdelingens øvrige opgaver som varetages sammen med dine seks kollegaer. Det forsøges at fordele flest mulige opgaver på flest mulige hænder, med henblik på at opnå en større fleksibilitet og optimering af opgaver. Derfor vil du blive involveret i en række forskelligartede opgaver indenfor debitor- og kreditorstyring samt rapportering.

Jobbet:

Du vil få rig mulighed for personlig udvikling da jobbet indebærer mange forskelligartede opgaver. I stillingen skal du sammen med den nuværende lønbogholder bl.a. sikre lønberegningen i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Du skal være med til at udarbejde lønstatistikker og afstemninger til internt brug. Derudover alt ekstern rapportering vedr. f.eks. SKAT, DI, Feriekonto mv.

Du vil også få berøring med HR opgaver i form af f.eks. udarbejdelse af ansættelseskontrakter samt ledelsessupport. Der arbejdes pt. på implementering af et nyt HR system, hvilket du naturligt også vil blive involveret i.

Kvalifikationer:

Du er fagligt velfunderet og det forventes du har mindst 5 års erfaring fra en lignende stilling og har erfaringer i de beskrevne opgaver.

Der arbejdes med Dynamics AX 2012 samt Bluegarden (Multiløn Erhverv). I Sverige, Finland og Norge bruges eksterne firmaer til at hjælpe, men størstedelen af arbejdet vedr. løn udføres internt. Der søges efter en person der ikke bare gør hvad der bedes om, men også proaktivt er i stand til at fortælle hvis noget kan udfordres og optimeres i forhold til den måde tingene gøres på i dag.

Personlige egenskaber:

Det en forudsætning, at du kan arbejde selvstændigt, men samtidig er en teamplayer. Du skal være seriøs og have en god situationsfornemmelse. Det er vigtigt, at du fokuserer på kvalitet og arbejder struktureret. Du besidder en god portion humor og har et godt drive samt ambitioner/ønsker om at lære nyt og udvikle dig.

SSI Schäfer er en international koncern og du vil få en stor kontaktflade både internt og eksternt. Det kræver, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Har du gode egenskaber inden for de nordiske sprog, er det en fordel men ikke et krav.

SSI Schäfer:

SSI Schäfer er en solid international koncern og en af verdens absolut førende leverandører af kvalitets-lagersystemer. SSI Schäfer er repræsenteret i 54 lande, har mere end 9.000 ansatte og er leverandør af en lang række lagerløsninger - fra design af automatiske lagersystemer til implementering af reoler, mobilreoler, kraner, transportører og software. SSI Schäfer er kendt for kvalitet i alle led - fra produkter til service.

SSI Schäfers værdier er: Ambitiøs, kompetent og uhøjtidelig.

Du tilbydes:

Du får en udfordrende stilling i en international koncern med store faglige og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdspladsen er velfungerende, omgangstonen uformel og arbejdsklimaet er sundt. Der tilbydes en attraktiv gage, der modsvarer job og kvalifikationer, samt pensionsordning og sundhedsforsikring. Ligeledes tilbydes løbende efteruddannelse.

Ansøgning:

Der bliver løbende afholdt samtaler.

ALLE henvendelser behandles med fuldt fortrolighed

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
22365777
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-05-2018
Kviknummer:
LJA-60997072
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
AktivPersonale A/S
Hjørring, Nordjylland
Frist:
05-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.