Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MatchMind AS

|
Nordjylland
|
Indrykket 02-03-2018

Erfaren medarbejder til timeløn og fakturering


Vi har travlt hos MatchMind, og vi søger derfor endnu en dygtig og engageret medarbejder til at varetage timeløn og fakturering samt en række andre administrative opgaver.

MatchMind er en vikar- og rekrutteringsvirksomhed med afdelinger i hele DK og med hovedkontor i Aalborg. Herfra udarbejdes der løn hver 14. dag til virksomhedens vikarer og der sendes fakturaer til kunderne. Der arbejdes med en række forskellige overenskomster og mange forskellige lokalaftaler, så det er vigtigt, at du er meget interesseret i løndelen, og det er en fordel, hvis du har erfaring med at køre løn til timelønnede.

Jobbet

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at fakturere vores kunder og varetage timelønningerne. Hertil kommer en række administrative opgaver, som du også vil få ansvar for, bl.a. opdateringer og reguleringer i forbindelse med overenskomstfornyelser og ændringer ved lønforhandlinger, opdatering af lønsystemet, statistik m.m.

Der vil desuden være almindelige kontoropgaver såsom telefonbetjening, arkivering, post m.m.

Vi tilbyder deltid eller fuld tid - afhængigt at dine ønsker...

Kvalifikationer og personlige egenskaber

Du har erfaring fra lignende job og er vaks på tasterne. Kendskab til C5 er en fordel, men vigtigst er, at du har arbejdet med et eller flere lønsystemer og har flair for IT. Herudover er det en fordel, hvis du har kendskab til Industriens Overenskomst.

Du bliver del af en organisation, hvor der arbejdes meget på tværs både geografisk og fagligt, og hvor fleksibilitet falder naturligt. Gode samarbejdsevner er derfor et must. Godt humør og en positiv indstilling—en stor fordel. Herudover er det vigtigt, at du som person er systematisk og omhyggelig samt har et godt overblik - også i pressede situationer.

Vi tilbyder

Ansættelse i en succesfuld, velfungerende og struktureret virksomhed. Du bliver en del af et engageret team, hvor alle tager ejerskab for forretningen. Vi arbejder med personlig og faglig udvikling, og bruger mange ressourcer på at udvikle og sikre trivsel.

Har ovenstående vakt din interesse, så send os din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

-------------------------------------------------MatchMind er en landsdækkende vikar- og rekrutteringsvirksomhed, der blev etableret i 2003, og tilbyder vikarassistance, Try & Hire, Rekruttering og Search & Selection inden for en lang række fagområder for timelønnede og funktionærer. Vores udvælgelsesprocedure er en af branchens skrappeste og går både tæt på faglige færdigheder, menneskelige egenskaber og personlige motiver. Grundighed, substans og konstant fokus på kvalitet giver kunde og kandidat sikkerhed for, at job og person passer sammen.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
70702333
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-03-2018
Kviknummer:
LJA-57127951
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi,
Kontor og administration
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
AktivPersonale A/S
Hjørring, Nordjylland
Frist:
29-08-2018
HR-INDUSTRIES A/S
Mariagerfjord, Nordjylland
Frist:
04-10-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
15-10-2018
Brønderslev, Nordjylland
Frist: 
28-09-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.