Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Storm Group

|
Nordjylland
|
Indrykket 22-07-2017

Er du vores kommende salgstjerne?

I enhver salgsorganisation er performance et evigt fokus. Men vi lever også for at motivere og udvikle unge talenter. Derfor er vigtigt for os at skabe imødekommende sociale teams og sørge for, at vi har det sjovt i alt, hvad vi laver sammen i og udenfor kontoret. Hos Storm Group bliver du en del af et hyperdynamisk team som elsker at udvikle os selv og hinanden. Du vil få kompetencer indenfor kommunikation, personlig vækst, performance og præstationsteknik. 


Der bliver tilrettelagt en individuel uddannelse som tager uddgangspunkt i vores gennemtestede MMD uddannelse som træner og coacher i Marketing, Management og Development. Lige meget hvilken baggrund eller erfaring du har, lover vi at de kompetencer du erhverver dig ved Storm Group, kan du bruge i fremtiden, professionelt og personligt. Du bliver ansat i en Trainee stilling og går stærkt mod første mål som er Salgskonsulent efter ca. to ugers ansættelse. 


Livet som Salgskonsulent


En typisk hverdag for en Salgskonsulent i Storm Group starter på kontoret kl. 09.00. Alle salgskonsulenter mødes til en fælles fejring af gårsdagens succeser og et kig på eventuelle forbedringsmuligheder.


Efter morgentræningen deles teamet op i hold, og du tager med din makker mod den bookede lokation og møder de private kunder i øjenhøjde. Lokationerne vil typisk være i storcentre eller indkøbs-miljøer, hvor kunderne er indstillet på at høre om de attraktive tilbud. Du vil repræsentere store nationale og internationale virksomheder indenfor bl.a. velgørenhed, energi og telefoni.


Arbejdsdagen slutter kl. 17:00 og transporttiden til/fra lokationen bruges til bonding og evaluering.


Som del af Storm familien bliver du en del af et team som bakker hinanden op, hjælper, coacher og motiverer hinanden. Vi elsker en god konkurrence og motiveres af at levere gode resultater, både kvantitativt og kvalitativt! 


Hvem er den succesfulde ansøger?


Når vi udvælger vores kandidater, leder vi ikke efter årelang erfaring eller uddannelse indenfor et specifikt område. Vi leder efter mennesker med personlighed samt 3 vigtige parametre, som du vil blive vurderet på til en jobsamtale, nemlig: Viljen til at lære, Vedholdenhed og Entusiasme.


Ud over de tre parametre kan du sætte flueben ved nedenstående udsagn;   • Du er hårdtarbejdende og tændes af idéen om at være din egen lykkes smed

  • Du er mødestabil, ambitiøs og engageret i dit arbejde og dine medmennesker

  • Du elsker at møde og interagere med nye mennesker - hver dag! 

  • Du trives i et tempofyldt miljø med gode kollegaer og inspirerende ledere, som selv er startet som Trainee på et tidspunkt.


Sådan tager du del i løjerne


Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående og tror jobbet er noget for dig, ser vi frem til at modtage dit CV.


Ansøg gennem linket eller send dit CV via mail: job@stormgroup.dk - skriv “Salgskonsulent Aalborg” i emnefeltet

Kontakt
Kontaktperson
Graham Hillgren
Tlf:
72207278
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-07-2017
Kviknummer:
LJA-47928469
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Detail- og engroshandel,
Marketing
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Asgaard Recruitment
Aalborg, Nordjylland
Frist:
13-12-2017
Xterna A/S
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-12-2017
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
20-12-2017
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.