Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AktivPersonale A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 04-07-2018

Elev til allround funktion hos AktivPersonale

Ønsker du at blive administrativt stærk, samtidig med at du kommer hele vejen rundt i alle andre opgaver, der er hos et vikar- og rekrutteringsbureau? Og vil du have en uddannelse i en virksomhed hvor der ikke er 2 dage der er ens? Så er muligheden der på vores kontor i Hjørring.

Aktiv Personale – Et anderledes vikar- og rekrutteringsbureau
Vi er en ejer ledet virksomhed, som hver dag brænder for at lave det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi tilbyder vikarassistance, try&hire, projektansættelser og rekruttering af danske og udenlandske medarbejdere. I Nordjylland har vi hovedkontor i Hjørring, samt kontorer i Hirtshals, Frederikshavn og Aalborg.

Om stillingen:
Du får en spændende arbejdsdag, hvor du løser opgaver inden for ordrebehandling, bookning, interview, afholdelse af informationsmøder, telefonbetjening, modtagelse af gæster, kandidater m.m. Udfærdigelse af kontrakter og stillingsopslag, samt diverse ad hoc opgaver. Herudover vil du komme til at arbejde med mødebookning, referencer samt få berøring med salg og kundebesøg.

Vi er i en positiv udvikling, og det smitter af på medarbejderne og arbejdsmiljøet. Du bliver en del af et ambitiøst team, der lægger vægt på, at arbejdet skal være sjovt, samtidig med at alle har den fælles målsætning om at være det bedste vikar- og rekrutteringsbureau i Nordjylland.

Du får 6 meget kompetente kollegaer med hvert deres speciale, samt sparring med andre kollegaer på vores andre kontorer. Hos os går tingene stærkt, og tingene skal ofte løses her og nu.

Vi forventer:

 • Du har mod på en alsidig uddannelse, og ikke bange for at tage initiativ
 • Du kan smile i telefonen og holde hovedet koldt i pressede situationer
 • Du taler og skriver engelsk og dansk på et godt niveau
 • Du er indstillet på at kunden er i fokus
 • Du har et godt og smittende humør, også når det går stærkt
 • Det er et krav, at du har – eller er ved at færdiggøre – en EUX el. STX/HTX/HF suppleret med 10 ugers EUS el. en HHX suppleret med en 5 ugers USS.

Vi tilbyder:

 • En spændende all round uddannelse i en virksomhed i vækst
 • Grundig oplæring i vores systemer og arbejdsgange
 • God oplæring/sparring med kompetente kollegaer
 • En spændende hverdag med fart på
 • Personlig udvikling
 • Overenskomstmæssig løn, pension, telefon m.m.

Ansøgning:
Hvis du ønsker yderligere information er du velkommen til at kontakte afdelingschef Helle B. Mortensen på telefon 9623 2020.

Send din ansøgning med billede og CV til afdelingschef Helle B. Mortensen på e-mail helle@aktivpersonale.dk - Vi indkalder løbende til samtaler.


 

AktivPersonale er en dynamisk virksomhed, der bringer virksomheder og medarbejdere i kontakt med hinanden. I mere end 19 år har vi rekrutteret skarpe hjerner, varme hænder og flittige folk - til jobs af kortere eller længere varighed. Fra vores 9 filialer i Jylland brænder vi dagligt for at skabe de perfekte match, der giver resultater her og nu. 

Er du på udkig efter en vikar, en ildsjæl til midlertidige udfordringer eller kompetente kollegaer fra ind- eller udland? Så lad os løse udfordringen. Vi har mange aktive emner i vores database, et online netværk og erfarne folk, der ved hvor de skal lede.

Kontakt
Kontaktperson
Helle Mortensen
Tlf:
96232020
Adresse
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-07-2018
Kviknummer:
LJA-63014496
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
VILS TEGLOVERLIGGERE A/S
Morsø, Nordjylland
Frist:
30-10-2018
Botilbud Aalborg
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-11-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
31-10-2018
Frederikshavn, Nordjylland
Frist: 
22-11-2018
Frederikshavn, Nordjylland
Frist: 
13-11-2018
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
05-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.