Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sønderbroskolen

|
Nordjylland
|
Indrykket 19-12-2017

DUS/Indskolingsleder til Sønderbroskolen

DUS/Indskolingsleder til Sønderbroskolen
 
På Sønderbroskolen søger vi en ny daglig leder af vores DUS og 0. -3. årgang pr. 1. april 2018. En leder der har ambitionen om at være blandt de bedste inden for sit fag, og som brænder for at gøre en forskel for vores børn og personale i DUS og indskolingen.
 
Kort om Sønderbroskolen
Sønderbroskolen er en af Aalborg Kommunes to idrætsprofilskoler. Vi har en velfungerende skole med en central beliggenhed midt i Aalborg i et stort skoledistrikt. Vores kultur er præget af stor mangfoldighed og rummelighed.
I øjeblikket er vi omkring 440 elever og godt 80 ansatte på skolen. Vi har de sidste 5 år oplevet en markant tilvækst i vores elevtal, og vores ambition er, at vi som distriktsskole skal være et naturligt valg for forældre i skoledistriktet.
 
I 2013 blev skolen idrætsprofilskole. Udgangspunktet for den idrætslige profil er Aldersrelateret Træningskoncept, der er udviklet af Team Danmark – i daglig tale omtalt som ATK.
Vores DUS blev idrætscertificeret i 2014, og derudover har vi også idrætsklasser på 7. -9. årgang. Idrætsklasserne er et tilbud til særligt dygtige idrætsudøvere, hvor kombinationen mellem skolegang og idræt "går op i en højere enhed".
Vi har gennem en årrække opbygget et mindset og en kultur på skolen omkring idræt og bevægelse, og i dag betragter vi vores motto Bevægelse i Centrum som en del af vores DNA. 
 
I vores dagligdag prioriterer vi faglighed og trivsel højt. Miljøet på skolen er kendetegnet ved tydelige voksne, som møder børnene på en anerkendende og ligeværdig måde.
På Sønderbroskolen har vi altid fokus på at yde den bedst tænkelige undervisning, og for at understøtte dette arbejder vi løbende med at udvikle vores kerneydelse og læringsmiljø.
Forældrene er vores vigtigste samarbejdspartnere, og vores kommunikation er baseret på en åben, tillidsfuld og direkte kommunikation. Udgangspunktet for al kommunikation på skolen er vores motto, som lyder "Det man ikke ved kan man ikke gøre noget ved".
 
I øjeblikket har vi særligt fokus på teamsamarbejde. Vores mål er professionelle læringsfællesskaber, hvor vi skaber rum til fordybelse for såvel vores elever som vores medarbejdere. Målet er også en stærk samarbejdskultur, hvor vi er fælles om opgaveløsningen.
 
Ledelsesopgaven og din profil
Du bliver en del af et ledelsesteam bestående af skoleleder, viceskoleleder, teknisk-serviceleder samt en afdelingsleder i DUS. Vi har i øjeblikket særligt fokus på, hvordan ledelsen med udgangspunkt i Aalborg Kommunes principper om Learning Pipeline kan komme tæt på den enkelte medarbejder og vores team.
 
Som udgangspunkt vil den primære ledelsesopgave være at være daglig leder for elever, forældre og personalet i 0.-3. årgang og vores DUS. Derudover vil du også blive en vigtig sparringspartner for skolelederen i forhold til Sønderbroskolens pædagogiske og organisatoriske udvikling. Du bliver også en vigtig sparringspartner for de øvrige ledere af medarbejdere i forhold til at arbejde med "ledelse tæt på". Hvilke øvrige opgaver du kommer til at varetage afhænger af, hvor dine særlige interesser og kompetencer er.
Vi søger en leder, som

 • brænder for at blive nærmeste leder af vores medarbejdere i indskolingen og DUS
 • vil indgå i et tæt, aktivt og ligeværdigt teamsamarbejde med skolens øvrige ledere i det daglige arbejde og i udviklingen af Sønderbroskolen
 • er en synlig, nærværende og anerkendende leder, der er tæt på og kommunikerer tydeligt med elever, forældre og medarbejdere i indskoling og DUS
 • kan bidrage til udviklingen af en stærk samarbejdskultur i professionelle læringsfællesskaber – også mellem lærere og pædagoger
 • forstår at motivere personalet til at yde deres bedste og evner at spotte den enkeltes kompetencer og sætte disse i spil
 • har lyst til at afprøve nye tiltag og understøtter team og medarbejdere i dette
 • har øje for muligheder frem for begrænsninger
 • kan holde mange bolde i luften, bevare overblikket og følge aftaler til dørs i en travl hverdag
 • vil tage aktivt del i at understøtte vores idrætsprofil
 • kan fortsætte den pædagogiske udvikling af DUS, således den også fremover er et spændende og attraktivt fritidstilbud
 
Derudover søger vi en person, der har gennemført en relevant lederuddannelse, eller som er indstillet på at gøre dette.
 
Til gengæld kan vi tilbyde en stilling, hvor:
 • du får nogle professionelle og omsorgsfulde kollegaer
 • der er gode muligheder for at afprøve ideer og udviklingstiltag
 • vi bliver rigtig glade, når tingene lykkes for dig
 • vi arbejder for at skabe de bedste arbejdsvilkår under den givne ramme
 • vi har fokus på at have en kultur præget af åbenhed og dialog
 • du dagligt kommer til at arbejde med medarbejdere og børn, som værdsætter dig, fordi du er en dygtig leder
 • du dagligt får mulighed for at gøre en forskel
 
Du kan læse mere om vores skole på http://www.soenderbroskolen.dk .
 
Forud for endelig ansættelse i stillinger, hvor medarbejderen er i kontakt med børn og unge under 15 år, indhentes børneattest. Læs mere på http://www.aalborgkommune.dk/attest.
 
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
 
For at høre nærmere om stillingen og aftale besøg på skolen er du velkommen til at kontakte skoleleder Steffen Hessellund på tlf. 31994754. Du kan også høre mere om Sønderbroskolen hos skolebestyrelsesformand Mette Hansen på tlf. 61600754.
Hvis du ønsker at høre mere om at arbejde i Aalborg Kommune, kan du kontakte sektorleder Jakob Borup på tlf. 93520046.
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt uge 5 og 6
Ansøgningsfrist er onsdag d. 24. januar

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/

(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=ace17866)

Kontakt
Kontaktperson
Steffen Hessellund
Tlf:
99824750
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-12-2017
Kviknummer:
LJA-53268616
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig,
Ledelse,
Human Resources
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Jammerbugt Kommune
Aalborg, Nordjylland
Frist:
01-06-2018
Jammerbugt Kommune
Aalborg, Nordjylland
Frist:
11-06-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
08-06-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.