Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DSN A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 05-01-2018

DSN A/S søger en alsidig, selvstændig værkstedsmedarbejder.

Vi søger en alsidig værkstedsmedarbejder til at indgå i teamet på vores værksted i Tornby. Opgaverne er mange og varierede. Vi opbygger mange specielløsninger til vores kunder på smedeværkstedet. Hertil har vi værksted der servicere have/parkmaskiner mm. Der vil være både smedeopgaver, mekanikeropgaver og andre opgaver. Så det er vigtigt du har hænderne skruet rigtigt på, sætter pris på en travl hverdag og hurtigt kan omstille dig til nye opgaver.

Om virksomheden
DSN A/S er beliggende i Tornby (mellem Hirtshals og Hjørring). Virksomheden er stiftet i 1986 og har gennem årene haft en jævn og stabil vækst. I dag beskæftiges 25 medarbejdere, heraf har vi 8 sælgere kørende i hele Danmark, samt et salgsselskab i Norge.
Den primære kundegruppe er kirker og kirkegårde, hvor virksomheden fungerer som totalleverandør, hvad enten der tales redskaber, arbejdstøj, maskiner, sand og granit eller produkter til brug inde i kirken såsom kirkesølv, alterlys, lysekroner, rengøringsartikler m.v.

Personen
Du er fagligt kompetent med en solid håndværksmæssig baggrund indenfor det tekniske område. Du har lyst til en aktiv hverdag, hvor der samtidig med det planlagte opstår forskelligartede opgaver. Med reference til værkstedchefen bliver du en vigtig brik i produktions- og værkstedsafdelingen.

Vores forventninger til dig.
- Smede- og svejseerfaring – CO2 samt Tig.
- Tegningsforståelse
- Kan løse en opgave selvstændigt.
- Gerne erfaring indenfor servicering og reparation af have/parkmaskiner samt mindre entreprenørmaskiner.
- Kvalitetsbevidst og grundig.
- Mestre gode samarbejdsevner. Mødestabil og engageret, og med godt humør.
- Kørekort B, gerne BE
- Gerne truckcertifikat

Vi tilbyder
Et spændende og afvekslende job, med mulighed for at præge din egen arbejdsdag. Vi har fokus på alsidighed, kvalitet og ikke mindst god kundeservice. Arbejdsmiljøet er godt, du får flinke og engagerede kolleger og der hersker en uformel tone med plads til den enkelte. Løn efter kvalifikationer.

Er dette lige noget for dig så send en ansøgning til info@dansand.com. Vil du vide mere om stillingen så kontakt produktions- og værkstedschef Bo Jakobsen 96564208. Egnede ansøgere vil løbende blive indkaldt til samtale. Tiltrædelse 15.2.2018 eller efter aftale

Der kan findes nærmere information om virksomheden på vores hjemmeside www.dansand.com.

Kontakt
Kontaktperson
Bo Jakobsen
Tlf:
96564208
Adresse
9850 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-01-2018
Kviknummer:
LJA-54126583
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik,
Organisation og forening
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Highway 66 Løkken IVS
Hjørring, Nordjylland
Frist:
27-06-2018
Hjørring Kommune
Hjørring, Nordjylland
Frist:
15-06-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.