Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Nopa Nordic A/S

Nopa Nordic A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 02-01-2018

Driftsteknikere

OMSTILLING = UDVIKLING
Evne til omstilling er en forudsætning for udvikling. Personligt. For et Formel 1-team. For en virksomhed. Og helt konkret for Nopa Nordics produktion. Med andre ord: Har du mod på nye udfordringer - og er du god til omstilling - så er du en af de fire nye driftsteknikere, som vi søger. Vi eksporterer mere end 75% af vores produktion, og vores vækst på nye markeder betyder, at driftsstabilitet er mere afgørende end nogensinde. Vores mere end 1.000 forskellige produkter kræver, at vi er lige så dygtige til at omstille vores højautomatiske produktionslinjer, som et Formel 1-team er til at skifte dæk.

DERFOR OPRETTER VI NU TRE TEAMS (DAG, AFTEN, NAT), HVIS PRIMÆRE OPGAVER BLIVER:
Sammen med kollegaerne at stille linjerne om. Hurtigt og sikkert. At sikre korrekt indkøring af linjerne, der først forlades, når det ønskede output per time er opnået. Produktkvaliteten er afgørende. At gennemføre løbende vedligeholdelse. At løse akut opståede tekniske udfordringer hurtigt og effektivt.

HVAD KAN DU FORVENTE AF OS?

En travl og meget afvekslende hverdag. Du kommer ikke til at kede dig ...
Dygtige og gode kollegaer. En uformel omgangstone med kollegaer i alle funktioner. Du kommer til at lære meget. Du har alle muligheder for at udvikle dig fagligt, da der sker store investeringer i ny teknologi i de kommende år. Kort sagt er Nopa Nordic et godt sted at arbejde, hvis du kan lide aktivitet og udfordringer.

HVEM ER DU?
Du har en faglig uddannelse som for eksempel elektriker, el-installatør, industritekniker, værktøjsmager, automatikmekaniker, automekaniker eller lignende. Hvis du ikke har bruger-kendskab til PLC-styringer, har du interesse i at lære det. Du er ansvarsbevidst og slipper ikke en opgave, før den er løst. Helt løst. Du kan lide at have forskellige opgaver på en dag - nogle endda på samme tid. Din alder er ikke afgørende, men det er din indstilling til arbejdet til gengæld.

HVORDAN KOMMER VI TIL AT KENDE HINANDEN?
Kontakt fabrikschef Bjarne Henriksen på telefon 61 20 84 72 eller på e-mail: bhe@nopanordic.comNopa Nordic A/S i Hobro er Nordeuropas største producent af detailkædernes mærker inden for personlig pleje, tekstilvask og rengøringsmidler. Siden starten i 1964 har vi været ejet af den samme familie. Det betyder, at vi tænker langsigtet og investerer store ressourcer i virksomhedens fortsatte udvikling. Det har vi succes med, hvilket blandt andet betyder, at vi har travlt - meget travlt.


Læs mere om Nopa Nordic på: www.nopanordic.com

Kontakt
Kontaktperson
Bjarne Henriksen
Tlf:
6120 8472
Adresse
Havrevænget 13
9500 Hobro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-01-2018
Udløber:
01-02-2018
Kviknummer:
LJA-53938973
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Øvrige stillinger
Lignende job
Xterna A/S
Rebild, Nordjylland
Frist:
13-01-2019
Lidl Danmark K/S Administration
Morsø, Nordjylland
Frist:
19-12-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.