Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jammerbugt Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 22-12-2017

Direktør Vækst og udviklingsforvaltningen - Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune er et særligt sted, beliggende mellem hav og fjord. Her er en storslået natur med bløde klitter, stejle klinter, frodige skove og mose. Kommunen dækker et areal på 863 km2, som fordeler sig over 60 km fra Vust i vest til Ingstrup i nordøst. Kommunen er dog ingen steder mere end 20 km bred. Langs Limfjorden har vi 44 km fjordstrækning, og vi har 52 km kystlinje langs Jammerbugten. I kommunen bor ca. 38.700 borgere, og vi vil gerne være flere! Vi bor i en af kommunens fire centerbyer: Brovst, Fjerritslev, Pandrup og Aabybro, i et af de mange mindre lokalsamfund eller på landet.

Direktør for Vækst og Udvikling
Ledelse af en stærk forvaltning med mange forskellige opgaver og
kompetencer, der virker for vækst og fremgang


Kommunalbestyrelsen har sat en meget ambitiøs udviklings- og vækstdagsorden og de klare politiske mål er at servicere og skabe vækstmuligheder for erhvervslivet og at skabe rammer for det gode liv for mennesker i Jammerbugt Kommune. Vækst- og udviklingsforvaltningen har mangeartede opgaver indenfor Vækst Jammerbugt, Kultur og Fritid, Teknik og Miljø samt Landdistriktsudvikling og spiller en central rolle i virkeliggørelsen af denne ambition.

Vi går efter forskellen” er kommunens vision og slogan. Forståelsen af forskelligheden som en styrke er bl.a. en anerkendelse af, at kommunens mange lokalsamfund har forskellige styrker og muligheder, og at denne mangfoldighed i sig selv er værdifuld. De lokale potentialer er udgangspunktet for udvikling af de enkelte samfund og kommunen som helhed. Visionen er også udtryk for et ønske om at bringe den forskel i spil, som den enkelte borger kan gøre – i eget liv, for andre, i lokalsamfundet eller i hele kommunen.

Forvaltningen er etableret i 2015 med særligt nedenstående tre mål;

  • Fokus på, at Jammerbugt Kommunes potentialer udnyttes og udvikles bedst muligt - og at der bidrages til at skabe endnu bedre rammevilkår for borgere og virksomheder
  • Fokus på, at ledelsen og medarbejderne i organisationen samlet set sikrer, at borgere og virk­som­heder i endnu højere grad oplever, at Jammerbugt Kommune tager udgangspunkt i borgernes og virksomhedernes behov og perspektiv. Tilpasningen skal medvirke til at realisere en koordineret og helhedsorienteret opgaveløsning og service. Jammerbugt Kommune kalder det; ”Én indgang til kommunen”
  • Et øget fokus på at styrke samarbejdsflader og sammenhængskraft internt og på tværs af for­valt­ningsområderne. Der skal realiseres faglige og ressourcemæssige synergier og skabes øget effektivitet i opgaveløsningen

Dette er fortsat forvaltningens mission og der har været en rigtig fornuftig fremdrift på disse områder og er det fremdeles, og vil i årene fremover være det, alle aktiviteter i forvaltningen tager pejling efter.

Jammerbugt er en kommune med mange sundhedstegn. Der er mange meget levende og velfungerende lokalsamfund, bosætningen og grundsalget udvikler sig positivt, beskæftigelsen stiger og ledigheden er relativ lav og Jammerbugt er Nordjyllands største turistkommune målt i forhold til antal overnatninger. De seneste år er kommunens økonomi blevet konsolideret og likviditeten er stigende.

Kulturen i Jammerbugt er kendetegnet ved et stærkt og tillidsfuldt samarbejdsklima, hvor der fokuseres på at se muligheder og skabe løsninger i fællesskab – altid med et stærkt fokus på at skabe gode levevilkår for mennesker, lokalsamfund, foreninger og erhvervsliv. Der er overalt en god og ordentlig tone – også når meninger og interesser brydes, som de gør i ambitiøse og levende politiske og faglige miljøer. Jammerbugt Kommune har opnået meget i sine første ti år – og vil mere.

Direktøren skal motiveres af og have lyst til at bidrage til Jammerbugt Kommunes visioner og værdier. Ledelsesmæssigt skal direktøren være tydelig og markant og skal kunne skabe udvikling og lede en forvaltning, der kan ”levere varen” gennem tillidsfulde samarbejdsrelationer til det omgivende samfund, til det politiske system og til den øvrige kommunale organisation. Det kræver ikke mindst fornemmelse for lokalsamfundenes, erhvervslivets og det politiske systems interesser og behov. I direktionen bliver direktøren forpligtet på en rolle som aktiv bidragyder i det tværgående samarbejde i direktionen og på kommuneniveau generelt.

Stillingen er klassificeret på løntrin 52, og afhængig af erfaringer og kvalifikationer forventes et årligt samlet lønniveau inklusive alle tillæg på ca. kr. 850.000. Hertil kommer pensionsordning. Ansættelse kan ske på kontraktvilkår med et yderligere tillæg på 15 %.

Du kan læse mere om Jammerbugt Kommune, stillingen, ansættelsesproceduren m.v. i det uddybende notat her (https://signatur.frontlab.com/Jammerbugt/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=3b9604e875e243438e3d69f410afd3d2.pdf).

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV via Mercuri Urval (referencenummer: DK-04421) via linket her. (https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=51420&;refno=DK-04421)

Ansøgningsfristen udløber den 24. januar 2018, kl. 10.00.

Kontakt
Kontaktperson
Jan Kjeldsmark fra Mercuri Urval
Tlf:
-
Adresse
9490 Jammerbugt
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-12-2017
Kviknummer:
LJA-53444532
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Offentlig,
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
MatchMind AS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
13-06-2018
MatchMind AS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
13-06-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.