Gem annonce

Jammerbugt Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 22-06-2018

Direktør til Børne- og familieforvaltningen

Jammerbugt myldrer af mennesker og virksomheder, der gør en forskel. Mangfoldigheden blomstrer og skaber dy­namik, tryghed og frihed til et rigt og sundt liv. Jammer­bugt Kommune baner hellere end gerne vejen for nye akti­viteter i alle dele af kommunen. På forskellig måde. Vi går efter forskellen.

Direktør til Børne- og familieforvaltningen
Mestrer du det professionelle samarbejde, kan du holde styr på butikken og kan du lede på stærke værdier?

I Jammerbugt betyder værdier meget. Derfor er det vigtigt - faktisk vigtigst - at den nye direktør motiveres af og har lyst til at bidrage til Jammerbugt Kommunes visioner og værdier.

Det går godt i Jammerbugt og der er også på børne- og familieområdet igangsat mange spændende udviklingsprojekter, som direktøren får stor indflydelse på og ansvar for at virkeliggøre og skabe resultater på. Rygmarven i udviklingstiltagene i kommunen er ”Liv i by og skole”, som er en stærk vision, der gør de mange lokalsamfund stærkere med skolen som omdrejningspunktet for det lokale fællesskab. I de større bysamfund bygges der nye skoler, sidst i Aabybro og snart i Pandrup. Der arbejdes på børne- og familieområdet med en ambitiøs indsats for at bryde den negative sociale arv. For blot at nævne enkelte af de vigtigste.

Til at lede den fortsatte udvikling på børne- og familieområdet søges en dokumenteret kompetent leder, der allerede har erfaring med området, som er tydelig og kan skabe udvikling og lede en forvaltning og som ”leverer varen”. Den nye direktør har nok prøvet noget lignede før og er vant til at begå sig i en politisk ledet organisation.

Det forventes også, at direktøren kan inspirere og udfordre i alle relationer – op i det politiske system, i direktionen og ind i egen forvaltning. Det er en vigtig opgave at fastholde og videreudvikle de gode samarbejdsrelationer på alle niveauer i organisationen, fordi stærke relationer skaber de bedste betingelser for at skabe den udvikling og de resultater, som en samlet Kommunalbestyrelse ønsker.

Læs mere om kommunen, stillingen og ansættelsesprocessen her (http://www.jammerbugt.dk/) og i job- og kravprofilen, som du finder på Mercuri Urvals hjemmeside her. (https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=54408&refno=DK-05223) I det uddybende notat kan du finde mere uddybende oplysninger om stillingen og den ønskede profil samt kontaktoplysninger, hvis du ønsker at høre nærmere om jobbet.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV på http://www.mercuriurval.dk (https://www.mercuriurval.com/da-dk/) (Referencenummer: DK-05223).

Ansøgningsfristen udløber den 6. august 2018, kl. 10.00.

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse
9440 Aabybro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-06-2018
Kviknummer:
LJA-62629648
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Offentlig,
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Gem annonce
Lignende job
Mariagerfjord Kommune
Mariagerfjord, Nordjylland
Frist:
13-08-2018
Jobcentret
Hjørring, Nordjylland
Frist:
15-08-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Jammerbugt, Nordjylland
Frist: 
02-08-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.