Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Rebild Forsyning

Rebild Forsyning

|
Nordjylland
|
Indrykket 14-11-2017

Direktør

Rebild Forsyning
Rebild Forsyning blev stiftet i 2010 på baggrund af vandsektorloven. Rebild Forsyning er stiftet som et 100 % kommunalt ejet holdingselskab Rebild Forsyning Holding A/S med datterselskabet Rebild Vand & Spildevand A/S. Rebild Vand & Spildevand A/S varetager de driftsmæssige
opgaver indenfor vand og spildevand i Rebild Kommune.


JOBBET
Der er tale om en spændende og udfordrende lederstilling indenfor et område, hvor man til stadighed står over for nye krav og udfordringer.

Som direktør kommer du til at stå i spidsen for en virksomhed, der spiller en vigtig rolle i det omgivende lokalsamfund, hvor både borgere og erhvervsliv er afhængige af, at selskabet håndterer forsyning af vand samt rensning af spildevand med fokus på kvalitet og leveringssikkerhed.

Du varetager den overordnede og daglige ledelse af selskabet og har det overordnede ansvar for økonomi - herunder forbrugsopkrævninger samt drift og udvikling inden for områderne vand og spildevand.

Forsyningsområdet har stor offentlig bevågenhed. Som direktør er du ansvarlig for en god og let forståelig kommunikation på alle niveauer med brugere og samarbejdspartnere herunder bl.a. private vandværker.

SOM DIREKTØR SKAL DU:

  • sikre, at opgaveløsningen til stadighed er i overensstemmelse med den tekniske og miljømæssige udvikling
  • være i stand til både at sikre effektiv drift og samtidigt kunne arbejde med udvikling og forandring
  • sikre et godt og inspirerende arbejdsmiljø
  • sikre et godt samarbejde med forvaltningen i Rebild Kommune, der varetager myndighedsrollen.

Bestyrelsen er optaget af, at selskabet er forberedt på fremtiden, og at man er gearet til at foretage ændringer og tiltag i overensstemmelse med den hastige udvikling, der sker inden for vand- og spildevandsområdet.

Som direktør skal du hurtigt kunne sætte dig ind i nye og komplekse problemstillinger og etablere et sikkert beslutningsgrundlag. Det forventes, at du har god forståelse for politiske processer, og at du kan sparre med bestyrelsen om de strategiske muligheder og udfordringer, der tegner sig for virksomheden fremover.

KOMPENCEPROFIL
Læs herom på www.hedegaardmanagement.dk

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til Jens Erik Hedegaard, tlf. 2244 0406 eller Morten Elbro tlf. 2858 0056. Ansøgning mrk. 517 - Direktør Rebild Forsyning sendes senest den 22. november 2017 til job@hedegaardmanagement.dk.

Læs mere på www.hedegaardmanagement.dk


Kontakt
Kontaktperson
Jens Erik Hedegaard
Tlf:
2244 0406
Adresse
Sverriggårdsvej 3
9520 Skørping
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-11-2017
Udløber:
22-11-2017
Kviknummer:
LJA-51228559
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Ledelse,
Offentlig
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Vikarboxen ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
19-10-2018
Vikarboxen ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
16-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.