Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Miljøstyrelsen

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-05-2018

Datalog eller tilsvarende it-uddannet, geolog med særlige it-kompetencer eller lignende til grundvandskortlægningen i Miljøstyrelsen, Nordjylland

I Danmark beskytter vi vores grundvand mod forurening frem for at rense det. Det gør vi, fordi vi bruger grundvandet til drikkevand, og vi ønsker, at vores drikkevand skal produceres fra uforurenet grundvand. Grundvandskortlægningen udgør det faglige grundlag for kommunernes efterfølgende planlægning og indsats i områder, der har særlig betydning for vores drikkevand. Arbejdet med grundvandskortlægning er teamorganiseret og udføres i et tæt samarbejde med kolleger, rådgivende konsulentfirmaer og eksterne interessenter. Vi er 20 medarbejdere med forskellig baggrund, alder, erfaring og kompetencer, med opgaver der spænder fagligt fra geologi, geofysik, hydrologi, geokemi, databaser, GIS, programmering, udvikling af API, projektledelse og juridiske problemstillinger.

Vores forventninger til dig
Vi søger en datalog/it-akademiker eller geolog/ingeniør/naturvidenskabelig uddannet med fokuseret viden inden for fagdiscipliner som relaterer sig til it, programmering, GIS, databaser og udvikling af API’er. Erfaring med geo- og naturvidenskabelige data vil være en fordel.

Du skal kunne levere et fagligt kompetent stykke arbejde inden for et eller flere af følgende punkter (prioriteret rækkefølge):

  • Rummelige relationsdatabaser, gerne PostgreSQL / PostGIS
  • Erfaring med Python programmering og udvikling af API’er
  • GIS erfaring med QGIS eller ArcGIS
  • Projektledelse og kvalitetssikring

Vi lægger vægt på at vores medarbejdere har:
  • Erfaring med GIS og geodata
  • Generel bred naturvidenskabelig baggrund og forståelse
  • Erfaring med team- og projektorganiseret arbejde samt erfaring med projektledelse
  • Gode kommunikationsevner, da skriftlig faglig afrapportering og mundtlig formidling af komplicerede problemstillinger er en vigtig del af jobbet

Du kan som udgangspunkt blive involveret i mange discipliner, der knytter sig til vores drift og fortsat udvikling af grundvandskortlægningens egen PostgreSQL relationsdatabase herunder; datahåndtering af kortlægningsopgaver, fra opsamling af data til kvalitetssikring, indlægning i vores relationsdatabaser, datasammenstilling, kortproduktion og udvikling af API’er. Det kræver erfaring, struktur, overblik og gode samarbejdsevner på tværs af organisationen og forskellige faggrupper. Du er selvstændig, fleksibel og god til at strukturere dit arbejde og træffe beslutninger. Du er engageret og fyldt af godt humør, tager ansvar for egne og fælles opgaver, og er god til vidensdeling.

Vi tilbyder
Arbejde i landsdækkende projekter, der omfatter grundvandsfaglige problemstillinger på et meget højt fagligt niveau. En humoristisk og uformel omgangsform, hvor du arbejder sammen med meget engagerede kolleger.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling. Opgaven med grundvandskortlægning fortsætter frem til og med 2020, dog med mulighed for fortsættelse derefter såfremt det politisk besluttes.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner.
Tjenestestedet er Miljøstyrelsens enhed Nordjylland, der er beliggende i Aalborg. Du ansættes på fuld tid.

Yderligere oplysninger
Du kan hente flere oplysninger om Miljøstyrelsen på http://www.mst.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kontorchef for grundvandskortlægning Per Schriver på tlf. 2475 5150 eller Funktionsleder i grundvandskortlægning Tom Hagensen på tlf. 6179 5321.

Sådan søger du
Du søger stillingen online ved at trykke på ”Søg stillingen” til højre i stillingsopslaget. Ansøgning og CV skal være modtaget senest den 5. juni 2018. Vi forventer at holde samtaler i uge 24. Tiltrædelse forventes at være den 15. august 2018.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Miljøstyrelsen er en del af Miljø- og Fødevareministeriet. Vi er statslig myndighed for natur, vand og miljø og arbejder for at sikre en bæredygtig balance mellem beskyttelse af natur og miljø, benyttelsen af naturressourcer og gode rammer for borgere og virksomheder. Vejen til en rig natur, et sundt miljø, og gode, grønne rammer for borgere og virksomheder går via åbenhed og dialog, for vi tror på, at de bedste miljøløsninger findes, hvis vi samarbejder med alle interessenter. Dialog med kommuner, borgere, erhvervsliv og andre myndigheder er centralt i vores arbejde. Miljøstyrelsen har ca. 1.000 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i København og 10 enheder over hele landet.

 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-05-2018
Kviknummer:
LJA-60651123
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
AktivPersonale A/S
Hjørring, Nordjylland
Frist:
05-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.