Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SKAT

|
Nordjylland
|
Indrykket 20-12-2017

Controller til kommende Motorstyrelse i Aalborg

Er du analytisk skarp, har du forståelse for driftsstyrring, budgetter og omkostninger samt har du lyst til at bruge din faglighed til at løse en vigtig samfundsmæssig opgave? Så er du måske vores nye kollega.  
 
I Danmark sker der hvert år ny indregistrering af ca. 250.000 køretøjer, der importeres knap 20.000 brugte køretøjer og der eksporteres knap 40.000 køretøjer. Det er Motorstyrelsens kerneopgave at sikre, at det foregår korrekt, effektivt og nemt for alle danskere, der er afhængige af deres bil i hverdagen.  
 
Budgetter og styring 
Du får en helt central rolle med at bidrage til etableringen af den kommende styrelse og herunder opbygning af et nyt kontor med ansvar for bl.a. økonomi, styring og revision. Organisatorisk er opgaven placeret i Motorstyrelsens ledelsessekretariat, som har til formål at understøtte Motorstyrelsens ledelse på flere funktionsområder. 
 
Vi søger kollegaer, der kan håndtere komplekse opgaver i en statslig organisation, hvor opgaverne blandt andet vil være inden for områderne:  
 

  • Mål- og driftsstyring. 
  • Lokal produktionsstyring og opfølgning på KPI’er. 
  • Udarbejdelse af grundbudgetter og lokale budgetter samt løbende lokal omkostningsstyring. 
  • Månedlig budgetopfølgning og bidrag til kvartalsvis koncernfælles udgiftsopfølgning. 
  • Opfølgning på revisionsrapporter. 
  • Bidrag ifm. fastsættelse af mål- og resultatkrav samt årsrapport/ årsberetning.
 

Med din solide forståelse for budget og styring skal du på kort tid kunne gå ind i løsningen af enhedens opgaveportefølje. Læringskurven er stejl og du vil få mange faglige udfordringer, når du sammen med os opbygger en ny styrelse. 
 
Fokus på detaljer og opfølgning 
Du har en relevant uddannelse som fx Cand. Oecon., cand.merc.aud., cand.merc., HD eller du har via din erhvervsmæssige erfaring opnået kompetencerne til at løse de nævnte arbejdsopgaver.  Det er en fordel, at du har flere års relevant erhvervsmæssig erfaring fra et lignende job, men da vi skal ansætte flere, har vi mulighed for at sammensætte teamet med nyuddannede og erfarne profiler. 
 
Du er analytisk og metodisk stærk og har en systematisk og struktureret tilgang i din opgaveløsning. Du håndterer dine opgaver med stor selvstændighed, men formår samtidig at indgå i teamsamarbejde, hvor du forstår vigtigheden af at viden dele og sparre med dine kollegaer. Du er desuden serviceminded og har en kundeorienteret tilgang.  
 
Dit nye team 
Du kan se frem til at blive en del af en spændende arbejdsplads, hvor du vil være omgivet af gode kolleger. Vi tilbyder dig en fleksibel hverdag, hvor du har stor mulighed for selv at planlægge dine opgaver og din arbejdsdag 
Vi sætter pris på at have et godt miljø – både fagligt og socialt. Vi har travlt men med respekt for balancen mellem arbejde og fritid. Vi løfter i flok, når der er behov for det.  
 
Ansøgning og Kontakt 
Ansøgning, CV og evt. dokumentation for uddannelse og kompetencer skal du sende via linket ”søg stillingen” senest den 16. januar 2018. 
 
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til direktør Jens Otto Størup på tlf.: 53 73 33 00 eller rekrutteringspartner Louise Bergmann på tlf. 72 37 23 14.  
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Lyngvej 2, 9000 Aalborg eller Vestre Havnepromenade 5-9, 9000 Aalborg. 
 
Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelse. 
 
Du skal være indstillet på, at en del af din oplæring kan komme til at foregå i København. 
 
Som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021’ vil SKAT fra den 1. juli 2018 blive erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver. Læs mere om Motorstyrelsen på http://www.fra1til7.dk. ;;
 
Vi opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.     
 

Kontakt
Kontaktperson
Jens Otto Størup
Tlf:
53733300
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-12-2017
Kviknummer:
LJA-53310184
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Aalborg Studenterkursus
Aalborg, Nordjylland
Frist:
07-06-2018
HE-VA ApS
Morsø, Nordjylland
Frist:
15-06-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.